TOTALRENOVERING AV BAD

Er det endelig på tide med totalrenovering av bad i boligen? Lomundal Bygg har arbeidet med alle typer baderom i området Oslo, Bærum og Asker. Det spiller ingen rolle om det kun gjelder totalrenovering av et lite bad med vanlige standardløsninger eller dere ønsker et arkitekttegnet bad med smarte og avanserte løsninger og kompliserte byggemåter. Vi sørger for å gjøre en kvalitetsjobb til avtalt pris og tid.

Ved å gi våre prosjektledere færre prosjekter enn det som er vanlig hos våre konkurrenter har vi oppnådd en fordel, ikke bare i kvaliteten på arbeidet, men også i forhold til at våre kunder skal ha en mest mulig problemfri prosess under selve arbeidet. Din prosjektleder vil løpende holde deg oppdatert om arbeidets progresjon og sørge for å ivareta dine ønsker. Vi tror at tett dialog og oppfølging er helt avgjørende når det kommer til det ferdige resultatet etter totalrenovering av bad.

Det eneste du skal beskjeftige deg med under arbeidet er de helt estetiske beslutningene om fliser, stil, møbler og lignende. Dersom du ønsker hjelp med dette har vi også tilknyttet interiørarkitekter med lang erfaring som, i samarbeid med deg, designer ditt drømmebad.

Lomundal Bygg tilbyr fastpristilbud på ditt prosjekt med en leveringstid som vi sammen har avtalt. Vi sørger for fagpersonell med alle nødvendige godkjenninger og leverer naturligvis sluttdokumentasjon på utført arbeid, i tillegg til fem års garanti.

Har du spørsmål om totalrenovering av bad eller innendørs oppussingsprosjekter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.