RENOVERE ET GAMMELT HUS

Skal du renovere et gammel hus i Oslo, Asker eller Bærum, anbefaler vi deg å lese videre. Det er mange aktører på dagens marked som tilbyr å renovere et gammelt hus, og det kan være vanskelig å orientere seg. Lomundal Bygg har lang erfaring med innendørs oppussingsarbeider og ved å fokusere på selve prosessen, er vårt mål å gi våre kunder problemløse renovasjoner og en god opplevelse.

Som totalleverandør sørger våre prosjektledere for å håndtere hele prosessen fra vi starter å renovere et gammelt hus til alt er klart og ferdig for innflytting. Dersom du ønsker noe litt utenom det vanlige har vi tilknyttet noen av de beste interiørarkitektene i hovedstadsområdet som står klare med kreative ideer og utradisjonelle løsninger. Sammen finner dere ut hvordan vi skal renovere et gammelt hus til å bli helt nytt.

Våre prosjektledere har færre prosjekter enn det som er vanlig i bransjen, og dette er fordi denne skal kunne fokusere hundre prosent på ditt prosjekt. Underveis i prosessen vil det være tett dialog mellom deg og vår prosjektleder, samtidig som vi fokuserer på at hele prosessen skal gå som planlagt og ivareta dine ønsker og behov.

Alle våre fagfolk har lang erfaring og alle nødvendige sertifiseringer når det gjelder å renovere et gammelt hus. Hver dag streber vi ekstra for å ligge foran våre konkurrenter både når det gjelder produkt og opplevelse.

Har du spørsmål angående å renovere et gammelt hus, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på e-post eller telefon.