PUSSE OPP LEILIGHET

Er det på tide å pusse opp din leilighet, betyr det også at du skal ta et viktig valg i
forhold til totalleverandør. Ikke bare skal resultatet blir best mulig, men tidsfrister skal overholdes og arbeidet utføres etter gjeldende lover og regler. Lomundal Bygg har lang erfaring på oppussing og vi tilbyr ikke bare en meget høy faglighet, men også en smidig gjennomføring under selve prosessen med å pusse opp din leilighet.

Når du tar kontakt med oss vil vi komme på en befaring og deretter gjøre en individuell vurdering av ditt prosjekt slik at vi har den nødvendige kompetansen til arbeidet. Helt fra vi starter med å pusse opp din leilighet til alt står klart, vil du ha tett kontakt og dialog med vår prosjektleder, hvis viktigste jobb blant annet er å sørge for at du får en god opplevelse og et resultat som står i forhold til dine ønsker og behov.

Vi har gjort et bevisst valg om at våre prosjektledere har færre prosjekter enn det som er vanlig i bransjen, slik at vi kan fokusere på en så sømløs prosess som mulig.

Ønsker du det lille ekstra når vi skal pusse opp dine leilighet, har vi flere meget dyktige og erfarne interiørarkitekter som står klare med kreative ideer og utradisjonelle løsninger. Sammen finner dere fram til hvordan din drømmeleilighet skal se ut.

Har du noen spørsmål i forbindelse med å pusse opp leilighet eller ønsker du en befaring, er det bare å ta kontakt på telefon eller e-post.