PUSSE OPP HUS

Skal du pusse opp hus, er det mange faktorer som skal vurderes før du velger leverandør. Det finnes etterhvert et mylder av ulike aktører som tilbyr seg å pusse opp hus, og de aller fleste av disse er rent faglig veldig sterke, men når mange faller gjennom handler det ofte om gjennomføringen.

Hos oss i Lomundal Bygg er fagligheten helt i topp, men vi fokuserer like mye på selve prosessen og hvordan den oppleves for deg som er kunde. Det å pusse opp hus er en stor og krevende jobb, og naturligvis har du som kunde mange tanker og ideer om hvordan det ferdige resultatet skal se ut. Ved hver enkelt jobb gjennomfører vi en individuell vurdering av prosjektet, slik at vi hurtig finner riktig kompetanse på riktig prosjekt.

Helt fra vi starter med å pusse opp ditt hus til ferdigstillelse, vil du ha tett dialog med vår prosjektleder. En stor del av dennes jobb er å fokusere på en god opplevelse for deg som kunde, og dette gjør vi ved å ha færre prosjekter per leder enn det som gjerne er vanlig hos våre konkurrenter. I våre øyne er en tett og god oppfølging avgjørende for at du skal få et best mulig resultat.

Vi har lang erfaring med å pusse opp hus i Oslo, Bærum og Asker. Ønsker du noe mer enn bare enn oppussing kan vi også tilby erfarne og fagsolide interiørarkitekter som i samarbeid med deg lager en plan for din drømmebolig. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt på telefon eller e-post.