Totalrenovering

Vurderer du å totalrenovere boligen din? Vi pusser opp både leiligheter, hus og rekkehus, og kan ta på oss all innvendig arbeid for våre kunder, og som totalentreprenør vil du få én prosjektleder som tar seg av hele prosessen fra start til ferdigstillelse. Å pusse opp boligen er både kostbart, tar tid og krever mye koordinering, og som privatperson kan dette prosessen være overveldende. Mange faggrupper skal være involvert, og det er i dag høye krav til den tekniske utførelsen av enkelte rom i boligen din. Derfor er det viktig å planlegge godt, og bruke dyktige fagfolk til å gjennomføre jobben.

Lomundal er en mesterbedrift som spesialiserer seg på våtrom, men som også tar alt annet av innvendig arbeider. Hos oss har alle våre prosjektledere våtromssertifikat, men kommer fra ulike fagfelt. Dette gjør at vi totalt sett innehar all den kompetansen vi trenger for å kunne løse ditt prosjekt på best mulig måte, og at du kan føle deg trygg på å få levert et produkt som er forskriftmessig godt utført. I tillegg til dette gjør dette at vi har mulighet til å rådføre våre kunder på en måte som gjør at de kan få de beste løsningene for sitt hjem, løsninger man kanskje ikke selv hadde sett for seg var mulige å få til. Dette er en kompetanse og kvalitetsnivå vi er svært stolte av.

Vi har også godt forhold til mange interiørarkitekter vi kan anbefale, dersom du ønsker deg ekstra hjelp med å finne riktig løsning og materialvalg for å skape din drømmebolig.

Velger du å bruke Lomundal når du skal pusse opp boligen din får du én prosjektleder å forholde deg til, samt én bedrift som leverer all den dokumentasjonen og garantiene som følger det utførte arbeidet. Vi har alle nødvendige godkjenninger, lang og bred erfaring med oppussing, og bruker kun godt utprøvde materialer og produkter. Alle våre prosjekter kontraktfestes, med en avtalt frist for ferdigstillelse. I etterkant av ferdigstillelse vil du motta dokumentasjon innen alle fagfelt, og alle leveranser har 5 års garanti.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å realisere ditt drømmehjem!

Les noen av våre relevante artikler

  1. 10 gode grunner til å bruke prosjektleder
  2. Interiør og oppussingstrender for 2021
  3. Alt om gulv og parkett
  4. Pusse opp badet? Dette må du vite på forhånd
  5. Slik knekker du nsc koden

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.