Oppussing

Skal du pusse opp bad eller kjøkken, men har andre arbeider i boligen din du ønsker å få utført samtidig? Vi tar på oss alt av innvendig oppussing som tilleggsarbeider i sammenheng med enten totalrenovering av bad eller kjøkken. Dette kan for eksempel være flislegging av gang i sammenheng med oppussing av badet, sparkling og maling av stue sammen med totalrenovering av kjøkkenet ditt, eller å slå ned en vegg og legge nytt gulv på soverommet.

Lomundal er en mesterbedrift som spesialiserer seg på totalrenovering av bad og kjøkken, med prosjektledere som kommer fra ulike fagfelt slik at vi totalt sett kan sørge for at du får den beste løsningen på ditt oppussingsprosjekt.

Velger du å gå for Lomundal når du skal pusse opp, får du én prosjektleder tildelt til ditt prosjekt som vil følge prosessen med deg og stå for koordineringen fra start til slutt. Vi har lang og bred erfaring med oppussing, og bruker kun godt utprøvde materialer og produkter. Vi har også et bredt nettverk med både interiørarkitekter, møbelsnekkere og ulike leverandører, som sørger for at du får den hjelpen du trenger for å kunne skape ditt drømmehjem.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt oppussingsprosjekt, og book gratis befaring med oss i dag!

Les noen av våre relevante artikler

  1. Fordeler med å ha egen prosjektleder 
  2. Interiør- og oppussingstrender for 2021
  3. Fire baderomsstiler vi liker nå
  4. Hvordan bruke farger i hjemmet
  5. Parkett- og gulvtrender

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.