Kjøkken

Vurderer du å totalrenovere kjøkkenet ditt? Vi har lang og omfattende erfaring med totalrenovering av kjøkken, og kan ta oss av hele denne prosessen for deg og holde i alle tråder fra oppstart til ferdigstillelse. Vi koordinerer alle faggrupper og sørger for at alt er klart til montering av innredning, samt ferdigstillelse med sluttmontering av utstyr etter at kjøkkeninnredningen har kommet på plass. Du bestiller det kjøkkenet du ønsker deg – vi ordner resten. Hos oss vil du kun trenge å forholde deg til én prosjektleder som følger prosjektet ditt fra start til slutt.

Å pusse opp kjøkkenet er både kostbart, tar tid og krever en del koordinering, og som privatperson kan denne prosessen være overveldende. Flere faggrupper skal være involvert, og det er i dag flere krav til den tekniske utførelsen av arbeidet. Derfor er det viktig å planlegge godt, og bruke dyktige fagfolk til å gjennomføre jobben.

Har du andre jobber i boligen din du ønsker å få utført samtidig? Vi tar gjerne en titt på disse også!

Lomundal er en mesterbedrift som spesialiserer seg på våtrom og kjøkken, med ansatte fra flere ulike fagfelt. Dette gjør at vi totalt sett innehar all den tverrfaglige kompetansen vi trenger for å løse ditt prosjekt på best mulig måte. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at du vil bli rådført for de beste løsningene for ditt kjøkken, med løsninger du kanskje ikke hadde sett for deg var mulige å få til. Dette er en kompetanse og et kvalitetsnivå vi er svært stolte av.

Vi har også godt forhold til flere interiørarkitekter, møbelsnekkere og de fleste aktuelle kjøkkenleverandører, dersom du ønsker deg ekstra hjelp med å finne riktig løsning og materialvalg for å skape ditt drømmekjøkken.

Velger du å gå for Lomundal når du skal pusse opp kjøkkenet ditt, får du én prosjektleder å forholde deg til, samt én bedrift som leverer all den dokumentasjonen og garantiene som følger det utførte arbeidet. Vi har alle nødvendige godkjenninger, lang og bred erfaring med oppussing, og bruker kun godt utprøvde materialer og produkter. Alle våre prosjekter kontraktfestet, med avtalt frist for ferdigstillelse.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat om ditt kjøkken, og book en gratis befaring i skjemaet under!

Les noen av våre relevante artikler

  1. Interiør- og oppussingstrender for 2021
  2. Lomundal pusset opp kjøkkenet til Camilla Pihl
  3. Fordelene med å ha egen prosjektleder
  4. Hvordan bruke farger i hjemmet
  5. Parkett- og gulvtrender

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.