Totalrenovering bad

Ønsker du en seriøs og kompetent entreprenør til å renovere bad? Lomundal Bygg AS gjennomfører alle typer arbeid ved totalrenovering bad. Ingen oppgave for stor – ingen oppgave for liten.

Ønsker du en seriøs og kompetent entreprenør til å renovere bad? Lomundal Bygg har arbeidet med alle typer baderom i området Oslo, Bærum og Asker og gjennomfører alle typer arbeid ved totalrenovering bad. Ingen oppgave for stor – ingen oppgave for liten.

Vi utfører alt av rivearbeider, pigging av gulv, vegger og tak, noe du kan se ved våre referanser. Vi utfører også nybygg av bad fra grunnen med mur- og støpe arbeid, membran, flislegging, samt alt nødvendig snekkerarbeid inkludert montering av inventar. Vi ordner alt av rørlegging og sluk/avløp, innebygging av sisterne for vegghengt toalett, samt det elektriske opplegget ved gulvvarme og lys m.m.

Vi i Lomundal Bygg AS har stort fokus på at våre kunder skal få det sluttproduktet de ønsker når vi tar på oss oppdrag, både når det gjelder kvalitet, tidsbruk og pris ved renovering av bad.

Våre dyktige fagfolk har lang og solid erfaring med bygging av våtrom. Vi tar på oss oppdrag i privatboliger, borettslag, næringsbygg og alle andre typer lokaler der det er behov for totalrenovering av bad. Om det er små eller store bad – standard løsninger eller arkitekttegnede bad med spesialtilpassede løsninger som ønskes, vårt mål er alltid et estetisk og funksjonelt resultat som tilfredsstiller kundens krav til kvalitet.

Det eneste du skal beskjeftige deg med under arbeidet er de helt estetiske beslutningene om fliser, stil, møbler og lignende. Dersom du ønsker hjelp med dette har vi også tilknyttet interiørarkitekter med lang erfaring som, i samarbeid med deg, designer ditt drømmebad.

Vi gjennomfører en kostnadsfri befaring der vi sammen med deg ser på mulige løsninger og hvilke ønsker du har. Det utarbeides i etterkant et helt uforpliktende tilbud basert på ditt stilvalg når det gjelder møbler, fliser og andre detaljer.

Lomundal Bygg tilbyr fastpristilbud på ditt prosjekt med en leveringstid som vi sammen har avtalt. Vi sørger for fagpersonell med alle nødvendige godkjenninger og leverer naturligvis sluttdokumentasjon på utført arbeid, i tillegg til fem års garanti.

REHABILITERING AV BAD

Når du tar kontakt med oss i forbindelse med rehabilitering av bad, sørger vi for at hele prosessen fra den spede begynnelse til ferdig resultat blir så smidig som mulig og det eneste du behøver å forholde deg til er rene estetiske og praktiske valg som omhandler stil, møbler, fliser og lignende. Under arbeidet med rehabilitering av bad vil vår prosjektleder holde deg løpende orientert om fremdrift og samtidig sørge for å ivareta dine ønsker og behov underveis i prosessen.

Vi har valgt å gi våre prosjektledere færre prosjekter enn det som gjerne er vanlig i bransjen, og dette har vi gjort fordi et av våre mål er at du som kunde skal oppleve en så god og problemfri prosess som mulig.

I tillegg til rehabilitering av bad, utfører vi også alt av innendørs oppussingsarbeider.
Vi sørger for den riktige kompetansen og fokuserer på å levere et kvalitetsresultat som samsvarer med dine forventninger. En tett og god oppfølging er avgjørende for å oppnå et best mulig resultat.

Vår prosjektleder er spesialist på våtrom og vi er som bedrift sertifisert innenfor bad og våtromsnorm, noe som garanterer et sluttprodukt i henhold til forskriftene. Vår prosjektleder vil være din kontaktperson gjennom hele prosessen med å renovere bad, informere om fremdrift og følge opp dine ønsker og krav.

All påkrevet dokumentasjon ved renoveringen av bad vil også bli overlevert ved sluttført prosjekt. Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss for totalrenovering av bad!

Vi kan garantere at du vil være like fornøyd som våre tidligere kunder ved å velge oss til å renovere ditt bad.

Har du spørsmål om totalrenovering av bad eller innendørs oppussingsprosjekter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.