Totalrenovering bad

Ønsker du en seriøs og kompetent entreprenør til å renovere bad? Lomundal Bygg AS gjennomfører alle typer arbeid ved totalrenovering bad. Ingen oppgave for stor – ingen oppgave for liten.

Vi utfører alt av rivearbeider, pigging av gulv, vegger og tak. Nybygg av bad fra grunnen med mur- og støpe arbeid, membran, flislegging, samt alt nødvendig snekkerarbeid inkludert montering av inventar. Vi ordner alt av rørlegging og sluk/avløp, innebygging av sisterne for vegghengt toalett, samt det elektriske opplegget ved gulvvarme og lys m.m.

Vi i Lomundal Bygg AS har stort fokus på at våre kunder skal få det sluttproduktet de ønsker når vi tar på oss oppdrag med totalrenovering bad, både når det gjelder kvalitet, tidsbruk og pris.
Våre dyktige fagfolk har lang og solid erfaring med bygging av våtrom. Vi tar på oss oppdrag i privatboliger, borettslag, næringsbygg og alle andre typer lokaler der det er behov for totalrenovering av bad. Om det er små eller store bad – standard løsninger eller arkitekttegnede bad med spesialtilpassede løsninger som ønskes, vårt mål er alltid et estetisk og funksjonelt resultat som tilfredsstiller kundens krav til kvalitet.

Vi gjennomfører en kostnadsfri befaring der vi sammen med deg ser på mulige løsninger og hvilke ønsker du har.
Det utarbeides i etterkant et helt uforpliktende tilbud basert på ditt stilvalg når det gjelder møbler, fliser og andre detaljer.

Vår prosjektleder er spesialist på våtrom og vi er som bedrift sertifisert innenfor bad og våtromsnorm, noe som garanterer et sluttprodukt i henhold til forskriftene. Vår prosjektleder vil være din kontaktperson gjennom hele prosessen med å renovere bad, informere om fremdrift og følge opp dine ønsker og krav.

All påkrevet dokumentasjon ved renoveringen av bad vil også bli overlevert ved sluttført prosjekt. Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss for totalrenovering av bad!

Vi kan garantere at du vil være like fornøyd som våre tidligere kunder ved å velge oss til å renovere ditt bad.