Rehabilitering av bad

Er det på høy tid med rehabilitering av bad i boligen? Lomundal Bygg kan tilby dyktige fagfolk med lang erfaring fra rehabilitering av bad i alle størrelser og fasonger. Uansett om det gjelder et lite baderom med standardløsninger eller arkitekttegnede luksusbad med kompliserte byggemetoder og avanserte løsninger, har vi kompetansen til å sørge for at du får ditt drømmebad.

Når du tar kontakt med oss i forbindelse med rehabilitering av bad, sørger vi for at hele prosessen fra den spede begynnelse til ferdig resultat blir så smidig som mulig og det eneste du behøver å forholde deg til er rene estetiske og praktiske valg som omhandler stil, møbler, fliser og lignende. Under arbeidet med rehabilitering av bad vil vår prosjektleder holde deg løpende orientert om fremdrift og samtidig sørge for å ivareta dine ønsker og behov underveis i prosessen.

Vi har valgt å gi våre prosjektledere færre prosjekter enn det som gjerne er vanlig i bransjen, og dette har vi gjort fordi et av våre mål er at du som kunde skal oppleve en så god og problemfri prosess som mulig.

I tillegg til rehabilitering av bad, utfører vi også alt av innendørs oppussingsarbeider.
Vi sørger for den riktige kompetansen og fokuserer på å levere et kvalitetsresultat som samsvarer med dine forventninger. En tett og god oppfølging er avgjørende for å oppnå et best mulig resultat.

Dersom du har spørsmål i forbindelse med rehabilitering av bad, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller på e-post der vi svarer hurtig og konsist på dine forespørsler.