Oppussing bad

Har badet sett sine beste dager – er det på høy tid å pusse opp bad? Lomundal Bygg AS tilbyr dyktige fagfolk med høy kompetanse og våtroms sertifisert prosjektleder med mesterbrev.

Vi gjennomfører alt fra små til store prosjekter når det kommer til oppussing bad og våtrom i privatboliger, borettslag, næringsbygg og alle andre typer lokaler. Det kan være små oppgraderingsjobber som for eksempel flislegging eller montering av baderomspanel, utskifting av baderoms interiør og møblement. Eller større altomfattende jobber der det legges nye rørsystem, elektrisitet og strukturelle endringer i baderom eller bolig.

Vi i Lomundal Bygg AS har uansett stort fokus på at våre kunder skal få det sluttproduktet de ønsker når vi tar på oss oppdrag med oppussing bad, både når det gjelder kvalitet, tidsbruk og pris.

Om det er små eller store bad – standard løsninger eller arkitekttegnede bad med spesialtilpassede løsninger som ønskes, vårt mål er alltid et estetisk og funksjonelt resultat som tilfredsstiller kundens krav til kvalitet. Om det skulle være krav til avanserte tekniske løsninger eller kompliserte og omfattende ombygginger for å nå kundens mål for oppussing av bad, er vi godt rustet og har god erfaring med slike oppgaver.

Etter en kostnadsfri befaring med vår prosjektleder som gjennomføres når det passer best for kunden der vi sammen ser på muligheter og løsninger, samt kundens ønsker og behov, utarbeides det et helt uforpliktende tilbud basert på kunden stilvalg, møbler, fliser og andre detaljer.

Før, under og etter gjennomføring av prosjektet vil prosjektlederen være kundens kontaktperson og informere om fremdrift, ivareta kundens ønsker hele veien og følge opp med all påkrevet lovpålagt dokumentasjon i forbindelse med oppussing bad.

Vi er helt sikre på at å velge Lomundal Bygg AS som leverandør av tjenesten når du skal pusse opp bad, er et smart og riktig valg og vi kan underbygge denne påstanden ved tilbakemeldinger fra våre referanser.