Baderom

Å pusse opp badet kan være både fristende og skremmende på samme tid, og som privatperson det være stressende og vanskelig å vite hvor man skal starte en slik prosess. Lomundal er en våtromsertifisert mesterbedrift som spesialiserer seg på våtrom, og hvert år totalrenoverer vi over 100 bad. Vi har på kort tid etablert oss som en foretrukken aktør i Oslo og gamle Akershus, noe som trolig skyldes vårt fokus på kundeopplevelse, så vel som høy kvalitet på det vi leverer.

Skal du pusse opp? Ta en titt på Lomundals videopodcast for å få en innføring i oppussing!

Enten du ønsker deg et standard bad av god kvalitet, eller har mer fokus på design og skreddersydde løsninger, er vi riktig partner for deg. Vi samarbeider med noen av bransjens beste interiørarkitekter, og vi setter deg gjerne i kontakt med en aktør som passer ditt prosjekt om du ønsker.

Velger du å gå for Lomundal når du skal pusse opp badet vil du få en dedikert prosjektleder med våtromsertifikat som holder deg løpende oppdatert gjennom hele prosessen. Vi har et dynamisk og tverrfaglig team som er opptatt av å være din sparrepartner, og rådføre deg slik at du får det badet du drømmer om. Vi har også investert i et av markedets beste tegneprogrammer, og du vil i forkant av oppstart motta blant annet 3D-tegninger og visualiseringer av ditt kommende baderom. Les mer om det her.

Har du andre jobber i boligen din du ønsker å få utført samtidig? Vi tar gjerne en titt på disse også!

Å bo hjemme under en totalrenovering kan være utfordrende. Vi er godt vant med å legge til rette for barnefamilier og ferierende, og har god erfaring med å holde kontakt via videosamtaler og øvrig digital kommunikasjon under gjennomføringen av prosjektet. Du reiser bort – vi pusser opp!

Kamilla og mannen reiste på hytta under hele oppussingen av sitt bad. Les hennes tilbakemelding her

Vi har alle nødvendige godkjenninger, lang og bred erfaring med oppussing av bad og våtrom, og bruker utelukkende godt utprøvde materialer og produkter. Alle våre prosjekter kontraktfestes, med avtalt frist for ferdigstillelse. I etterkant vil du motta dokumentasjon innen alle fagfelt, og alle referanser har 5 års garanti.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt baderom i dag, og book gjerne en gratis befaring. Vi sender deg et uforpliktende tilbud innen 48 timer!

Les noen av våre relevante artikler

  1. Pusse opp badet? Dette må du vite på forhånd
  2. 10 fordeler med å bruke prosjektleder 
  3. Interiør og oppussingstrender for 2021
  4. Hvordan velge fliser? 
  5. Interiørarkitektens tips til materialvalg på badet

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.