Baderom

Å pusse opp badet kan både være fristende og skremmende på samme tid, og som privatperson kan det virke stressende og vanskelig å vite hvor man skal starte en slik prosess. Oppussing av bad er både tidskrevende og kostbart, og det er høye krav til den tekniske utførelsen. Det er derfor viktig å planlegge prosessen godt, og bruke gode fagfolk til å gjennomføre jobben.

Lomundal er en mesterbedrift som spesialiserer seg på totalrenovering av våtrom. Hvert år pusser vi opp over 100 bad, noe som krever bred kompetanse innen flere fagfelt. Vi har derfor satset på en solid tverrfaglig stab med lang erfaring som er med på å heve kvaliteten på alle våre prosjekter og gir kundene våre en trygghet rundt produktet og dermed en bedre opplevelse.

Har du andre jobber i boligen din du ønsker å få utført samtidig? Vi tar gjerne en titt på disse også!

Velger du å bruke Lomundal når du skal pusse opp badet, vil du få en egen prosjektleder som holder i hele prosjektet fra start til slutt, og som holder deg løpende oppdatert gjennom hele prosessen. Du vil da kun ha én person å forholde deg til, samt én bedrift som leverer den dokumentasjonen og garantiene som følger det utførte arbeidet, noe som både skaper trygghet, forutsigbarhet og en enklere hverdag.

Vi har alle nødvendige godkjenninger, lang og bred erfaring med oppussing av bad og våtrom, og bruker utelukkende godt utprøvde materialer- og produkter. Alle våre prosjekter kontraktsfestes, med avtalt frist for ferdigstillelse. I etterkant av ferdigstillelse vil du motta dokumentasjon innen alle fagfelt, og alle leveranser har 5 års garanti.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt baderom i dag, og bestill gratis befaring. Vi sender deg et uforpliktende tilbud innen 48 timer!

Les noen av våre relevante artikler

  1. Pusse opp badet? Dette må du vite på forhånd
  2. 10 fordeler med å bruke prosjektleder 
  3. Interiør og oppussingstrender for 2021
  4. Hvordan velge fliser? 
  5. Interiørarkitektens tips til materialvalg på badet

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.