Se episode 6 av vår videopodcast!

Vi er klare med en ny podcast episode, og i denne helt spesielle episoden snakker vi med to helt spesielle gjester - Camilla Pihl og Peter Peters. Bli med inn på kjøkkenet deres og lær om huset som Lomundal totalrenoverte for familien.

Vi er klare med en ny episode av Lomundals podcast! I denne episoden besøker vi to helt spesielle kunder av Lomundal, nemlig Camilla Pihl og Peter Peters. Vi skal snakke om totalrenoveringen av huset som Lomundal gjorde hos de i 2020. Vi kommer til å gå inn på alt fra forhistorien fra hva de var på utkikk etter da de skulle finne ny bolig, til hva slags behov og ønsker de hadde for det nye huset. Vi snakker om stil og prioriteringer, og hvordan man planlegger for å kunne leve i et hus i lang tid, hvor små justeringer gjør det mulig å følge de potensielle endrede behovene man har med tiden.

Her finner du oversikt over alle tidligere podcast episoder. 

Som alltid blir vi veldig glade for å få vite hva du syns, og oppfordrer deg til å sende oss eventuelle spørsmål og tilbakemeldinger i kontaktskjema under. Her kan du også kontakte oss for å booke en gratis befaring dersom du selv skal pusse opp!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.