Renovering av hus

RENOVERING AV HUS – FRA PLANLEGGING TIL GJENNOMFØRELSE

 

Lomundal Bygg AS er en totalleverandør innen renovering av hus. Vi er sertifiserte fagmenn som kan håndtere prosessen med renovering fra A-Å. Vi vet at det vanskeligste kan være å komme i gang. Hvorfor ikke benytte deg av en erfaren aktør med fokuset på kvalitet og passion for å levere et godt stykke håndverk?

Renovere bolig krever mange tjenester

Vi har solid erfaring og kompetanse i forbindelse med renovering av hus og kan utføre alle oppgaver som totalrenovering av bad og kjøkken, snekkerarbeid, murerarbeid, gulvlegging, malerarbeid, rørlegger oppgaver og elektrisitet.

Benytt deg av din personlige prosjektleder

Som kunde hos oss vil du få tildelt en fast prosjektleder som vil være din kontaktperson gjennom hele prosessen med å renovere din bolig, som vil informere underveis om fremdrift, ivareta dine ønsker og krav, samt følge opp med all påkrevet dokumentasjon. 
Ønsker dere å reise på ferie mens renovering av bolig gjennomføres, har vi god erfaring med å legge til rette for dette.

Mesterbrev og Sertifiseringer

I Lomundal Bygg AS har vi prosjektledere som har mesterbrev innenfor tømrerfaget / murerfaget, vi er sertifisert som våtromsbedrift og medlem i en landsdekkende entreprenørkjede. Dette i kombinasjon med tilbakemeldinger fra våre kunder garanterer at vi er en seriøs og solid aktør i markedet, som prioriterer deg som kunde og sikrer kvalitet på arbeid som utføres i din bolig.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon eller ønsker en kostnadsfri befaring av ditt hus. Du vil komme i kontakt med engasjerte fagfolk!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.