RENOVERE BAD

Er det på tide å renovere bad? Lomundal Bygg har lang erfaring med å renovere bad i Bærum, Oslo og Asker. Med dyktige og erfarne fagfolk kommer vi på befaring, og etter at vi har snakket med deg vil du få et fastpristilbud og en dato for ferdig levering.

Du har helt sikkert gjort deg noen tanker om hvordan du ønsker vi skal renovere ditt bad, og derfor har vi også valgt en ordning der du er i tett dialog med vår prosjektleder som så vil ivareta dine interesser og ønsker. Prosjektlederen vil naturligvis holde deg løpende oppdatert gjennom hele prosessen og sørge for at du har full oversikt og kontroll, slik at det eneste du behøver å tenke på er de rent estetiske valgene av fliser, møbler, stil og lignende.

Vi utfører alt fra å renovere små bad til å bygge arkitekttegnede baderom med kompliserte byggemetoder og avanserte løsninger. Med dagens teknologi og utvalg av materialer og byggemetoder, er det kun fantasien som setter grenser.

I tillegg til å renovere bad, kan vi også utføre alt av innendørs oppussingsarbeider i både hus og leiligheter. For dere som ønsker noe spesielt, har vi også kreative og erfarne interiørarkitekter som mer enn gjerne planlegger helt individuelle løsninger. Lang erfaring, høy fagkompetanse og en stort fokus på å gjøre prosessen så problemfri som mulig, har gitt oss mange fornøyde kunder i hovedstadsområdet.

Har du spørsmål angående å renovere bad eller noe annet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på  telefon eller e-post.