OPPUSSING OG REHABILITERING AV BOLIG OG BADEROM PÅ BYGDØY

Å pusse opp er en stor og tidskrevende prosess, og enten om du bor leilighet, hus, eller villa krever det gode samarbeidspartnere med høy faglig kompetanse. Skal du pusse opp badet eller totalrenovere din bolig på Bygdøy, er det flere ting man må tenke på for å sørge for at man for et forskriftsmessig godt resultat, og velger du å gå for Lomundal til ditt prosjekt får du egen prosjektleder med fagbrev og våtromssertifikat som følger deg fra start til slutt. Dette sikrer deg en god sparringspartner på hele prosjektet, som spiller på lag med deg og kan holde i alle trådene. Lomundal har bevisst satset på bygge en tverrfaglig stab med bred erfaring for å sørge for at vi kan levere de beste løsningene for våre kunder.

Rehabilitering av trehus
Vi har god kjennskap til den typiske bygningsmassen på Bygdøy, og de utfordringer og fordeler vi kan forvente å møte på der. Det er svært vanlig med trehusbebyggelse i Bygdøy. Ulempen med trebebyggelse er at det stort sett alltid er ulikt hvor hovedvannføringer ligger, men dette avdekkes raskt etter at badet er revet. Når det er sagt er det også store fordeler med denne konstruksjonsmetoden. Det er raskere og mer fleksibelt å jobbe med, hvilket medfører en raskere leveringstid. Dette gir en raskere overlevering og lavere pris for deg som kunde.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker profesjonell bistand på oppussing av bolig og våtrom.

BESTILL GRATIS BEFARING

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Lomudal bygg oppussing av bad oslo dobbelvask og plassbebygde møbler

Baderom med lyse fliser, spiler i taket og sort badekar. Store vinduer.Samt håndkletørkere. Stort vindu og innredning i eik. Prosjekt utført av Lomundal Bygg