To bad i klassisk stil med natursten og flotte detaljer

Siri og familien bor i Holmenkollen og hadde bestemt seg for å sette i gang prosjektet med å pusse opp en hel etasje i en ca 100 år gammel eiendom. Prosjektet omfattet tre soverom og to bad, og med hjelp av Lomundal fikk de et tidløst resultat som oser av høy kvalitet.

Baderom med møblement i beige, fliser i naturstein og malte flater i matchende farge, utført av Lomundal.

Å pusse opp en hel etasje med tre soverom og to bad krever mye planlegging og koordinering, noe Siri og familien skjønte at de ikke ønsket å ta på seg selv. De hyret inn interiørarkitekten Katrine K for å planløse og hjelpe til med materialvalg, men så også behovet for å bruke en prosjektleder til å koordinere alt. Etter anbefaling fra flere uavhengige kilder som Oslo VVS og andre med kjennskap til aktører som er gode på bad, falt valget på Lomundal med Simen som prosjektleder til å utføre arbeidet.

Jørn gjorde et positivt inntrykk på innsalget i konkurranse mot andre utvalgte aktører vi hentet inn tilbud fra, forteller Siri.

Baderom med naturstein, malte flater på vegg og detaljer i matt sort, utført av Lomundal.

Kvalitet og tidløsthet fremfor det som er trendy

Siri og familien hadde kjøpt eiendommen for det virkelig lange perspektiv, og ønsket varige løsninger av høy kvalitet som ikke ser ut som de ble valgt for å være trendy det året badet ble pusset opp. Valget falt dermed på naturstein fra Fired Earth, samt flotte armaturer fra Dornbracht som har høy kvalitet. Interiørarkitekt Katrine K hjalp til med å finne gode løsninger og effektiv planlegging av de to rommene. Møblene som ble valgt er fra Wisewood, og er plassbygde.

Bad nummer to er noe mindre, men har både toalett og dusj med et lite vindu. I veggen bak håndklærne er det lagt inn varme. Her er alt planlagt ned i de minste detaljer!

Kan varmt anbefale Lomundal

Siri forteller at hun var veldig fornøyd med både oppfølging, ekspertråd og koordinering av fagområdene av prosjektlederen Simen. Hun forteller at hun opplevde han som svært profesjonell og flink spesielt i planlegging av grunnarbeider som endring av bæring, tilpasning til boligventilasjon, og sikre at håndverkerne gjorde en god jobb.

Lomundal har en fleksibel modell hvor kunden bestiller produkter selv, og Lomundal står for arbeidene og monteringen. Dette var en modell som ble avgjørende for oss i stedet for å diskutere med entreprenør hva verdien av elementer man trekker ut av leveransen skal være mot ønskede egne valg. Fleksibel modell, fastpris for arbeidene og god fremdrift var avgjørende elementer for oss og vi anbefaler Lomundal til både venner og kjente, avslutter Siri.

Vurderer du å pusse opp? Ta kontakt i med oss i dag og bestill gratis befaring!

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.