Tidløst og lyst bad

Da Hilde og familien skulle pusse opp badet ønsket de seg noe tidløst, og som utnyttet rommet så godt som mulig. Valget falt på Lomundal for å utføre oppdraget.

Hilde bor med familien sin på Bekkestua i Bærum, i et flott hvitt hus med mye lys og stor hage. De har lenge hatt det i tankene å pusse opp badet, som den gang hadde dårlig utnyttelse av rommet med et toalett midt i rommet, et stort dusjkabinett og en liten servant. Første gang de tok kontakt med Lomundal var allerede et år siden, men tiden strakk ikke til for å sette i gang prosjektet. Mot slutten av sommeren tok hun kontakt igjen, og fikk endelig satt i gang med prosjektleder Karl i spissen.

Vi har et lite bad på ca 6 kvm, og vi er fire personer som bruker det på morgenen, så det var svært viktig for oss å få en bedre løsning som ga god utnyttelse av rommet. Det har vi endelig fått nå.

Lyst og tidløst bad med vindu, utført av Lomundal.

Valget falt allerede på Lomundal for over et år siden, men familien slet med å finnne riktig tid for å starte prosjektet. Å skulle bo hjemme samtidig som badet ble pusset opp kan være ganske krevende.

Jeg fant Lomundal tilfedig på nettet da jeg søkte etter aktører i nærheten av der vi bor. Vi fikk tilbud for over et år siden, men fikk aldri satt i gang da. I mellomtiden så jeg flere som refererte til dere på sosiale medier. Jeg tok kontakt igjen etter sommeren i år, og dere kunne starte opp relativt raskt, og ble således foretrukket. Prismessig var det rundt det samme som jeg hentet inn fra en annen tilbyder.

Et rom som gir ro og velbehag

Det var viktig for Hilde at badet skulle være tidløst og gi en behagelig følelse å gå inn i. Det er tross alt her man både starter og slutter dagen. I tillegg til dette fikk de nå flyttet toalettet innerst i rommet og fikk en dusj hvor dørene kunne slås inn.

Vi ønsket oss et tidløst og fresht bad som ga ro og velbehag å komme inn i. Innredningen ble relativt lik som tidligere, men med en dusj som kan slås inn og flyttet toalettet innerst i rommet. Vi er fire personer som bruker badet hver morgen, så vi hadde behov for en stor og bred servant, for å kunne stå flere i bredden, samt et stort speil som vi fikk spesiallaget på mål.

Vil anbefale Lomundal til andre

Hilde og familien er fornøyde med prosesen og er glade for å endelig få badet de ønsket seg.

Vi er fornøyde med resultatet, men savnet litt mer tydelighet på enkelte ting da vi aldri har pusset opp et bad før. Utover dette vil jeg påpeke at vi opplevde god service, rask responstid med tanke på tilbudet, en god prosjektleder som var mye tilstede, og veldig hyggelige håndverkere.

Vurderer du å pusse opp? Fyll ut skjema under og få gratis befaring du også.

BESTILL GRATIS BEFARING

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.