Roar fikk nytt tidløst bad med sjakkfliser

Roar Ruud bor i Liakollen i Asker, i et hus fra 1930. Når badet trengte en totalrenovering falt valget på Lomundal. Vi måtte totalrenovere et gammelt bad, alt måtte rives ned og bygges opp igjen, og jeg er glad for at vi valgte Lomundal for å gjøre jobben.

Slipper å gjøre mye arbeid selv når man velger Lomundal

Ruud hadde en fast prosjektleder som holdt i hele prosessen. Det var veldig bra, og noe jeg bare kan si positive ting om. Det var veldig ålreit å ikke holde i det selv, men bare se at ting ble gjort i riktig rekkefølge og etter planen – det sparte meg for mye arbeid og irritasjon, forteller Roar.

Veldig fornøyd med badet i dag

Det gamle badet trengte en total fornyelse. Tidligere gikk rørene via kjøkkenet, noe som førte til problemer når noen dusjet og andre tappet vann på kjøkkenet samtidig. Med nye adskilte rør-i-rør ble problemet løs. Badet hadde skråtak, og ved å snu badekaret ble det mer gulvplass, det ble da også plass til mer møblement og skapplass. Roar valgte også å gå fra gamle fliser som gikk i ett, til et tidløst sjakk-mønstret. Fra en glassmester ble det levert rene glassvegger uten skjemmende hengsler til dusjen.

 

Resultatet ble veldig fint, og vi er svært fornøyde med badet i dag. Jeg ville kanskje valgt en annen sluk, for det avlange vi valgte må renses veldig ofte. Alle som jobbet med badet gjordet det med høyt tempo og stor presisjon.

Bilde av bad på prosjekt i Liakollen utført av Lomundal Bygg. Hvite fliser, badekar og hvit baderomsinnredning.

Alt gikk på skinner

Ruud understreker at han er svært fornøyd med prosjektlederens jobb og oppfølgingen underveis.

Alt Lomundal hadde ansvar for, gikk på skinner. Jeg bestilte alt av badekar og møbler selv hos Bærum VVS, som de samarbeider med. Det fungerte veldig fint. Jeg gikk i butikken og pekte og alt ble hentet og levert av Lomundal eller Bærum VVS.

Vil du se flere bilder av jobber vi har utført? Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram hvor vi legger ut flere av våre prosjekter.

Vurderer du å pusse opp? Fyll ut skjema under og få gratis befaring du også.

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.