«Wow-opplevelse å se vårt nye bad» Ellen

Et større bad i huset var noe Martin og Ellen hadde tenkt på siden de flyttet inn for 2 år siden. "Lomundal virket seriøse og veldig flinke på akkurat baderom. Befaringen gikk veldig bra, og vi fikk kommet raskt i gang med prosjektet" sier paret som bor på Lørenskog like utenfor Oslo. Les videre for å se det flotte resultatet.

Byggingen gikk overraskende fort

Ellen og Martin ønsket å åpne opp mellom det eksisterende badet i kjelleren og tilstøtende rom for å få laget det store drømmebadet de hadde sett for seg i to år. De ønsket også å bytte ut det de beskriver som «kjedelig og gul» parkett med et penere og mer robust gulv i husets stue. Med på laget hadde de også interiørarkitekt Kaja Moen som utformet tegninger og prosjektleder Nikolai i spissen og Lomundal som utførende aktør for prosjektet. Ellen beskriver prosessen som veldig bra, og at bygging og gulvlegging faktisk gikk overraskende fort. «Prosjektleder var alltid tilgjengelig og svarte stort sett veldig raskt på spørsmål».

Ekstremt fornøyde

Når vi spurte Ellen om de var fornøyde med badet fikk vi » vi er ekstremt fornøyde med badet, det ble utrolig lekkert, og det ble akkurat slik vi så for oss at det skulle bli». Det eneste hun hadde å påpeke var leveringstiden på badekaret hun hadde bestilt, men at dette ikke var Lomundal sin feil og sier at så fort det kom i hus var Lomundal raskt på plass for montering slik at det kunne tas i bruk.

Lomundal tipser: Vær tidlig ute med å bestille baderomsmøbler og utstyr. Enkelte produkter kan ha lang leveringstid. Hør med VVS-senteret hva leveringstiden på det du ønsker deg er, og snakk med prosjektlederen din om gode løsninger.

En skikkelig wow-opplevelse

Ellen forteller at hun husker godt da badet var ferdig, og hun gikk inn etter det var blitt vasket «det var en skikkelig wow-opplevelse». På spørsmål om hun ville brukt Lomudal til andre oppussingsprosjekter svarer hun «helt klart! Vi har vist frem badet til flere vi kjenner, og alle synes det er utrolig lekkert. Vi har allerede anbefalt Lomundal videre». Ellen og Martin har allerede hyret Lomundal inn til et nytt prosjekt i huset.

Bilde av bad med hund, bad pusset opp av Lomundal.

Hunden Gizmo er fornøyd!

Til og med hunden Gizmo er fornøyd med det nye badet. I tillegg er det nye høytrykkslaminat gulvet som Lomundal  la i stuen og gangen mye mer slitesterkt og bedre egnet for Gizmos poter og klør, og mye lettere å rengjøre enn den tradisjonelle parketten som lå der fra før.

Ellen og Martin har handlet møbler og utstyr på  Oslo VVS-Senter, fliser på Modena, og spiletak på Arkitre. Interiørarkitekt med utforming av plantegninger var Kaja Moen. Lomundal var utførende totalentreprenør med alle faggrupper og på dette prosjektet var prosjektleder Nikolai Berg i spissen. 

Vurderer du å pusse opp? Fyll ut skjema under og få gratis befaring du også.

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.