Par får nytt tidløst bad med historiske fliser

Mette og mannen hennes ønsket seg et nytt bad før de skulle flytte inn i sin nye leilighet på Bogstad. Ved hjelp av Lomundal fikk de et arealeffektivt bad i tidløs stil med historiske fliser.

Mette og mannen kjøpte sin nye leilighet på Bogstad og bestemte seg for å totalrenovere badet fra 2006 før de skulle flytte inn. Planleggingen startet hos Bergersen Flis hvor de fikk anbefalt Lomundal sammen med to andre aktører til å ta på seg jobben. Etter litt vurdering falt valget på Lomundal med Karl som deres prosjektleder.

Vi fikk Lomundal anbefalt hos Bergersen Flis. Vi vurderte to og valget falt til slutt på Lomundal etter en totalvurdering. Hovedårsaken var fordi vi kunne få en egen prosjektleder til å holde i oppussingsprosjektet, noe vi ikke ønsket å gjøre selv.

Klassisk bad med tradisjonelle fliser på gulv, store kvadratiske fliser på vegg, møblement i lyse toner med rundt speil over, sorte detaljer og armaturer, utført av Lomundal.

Detaljbilde av tradisjonelle fliser og egen plassbygde hyller til oppbevaring. Badet er totalrenovert av Lomundal.

Da prosjektet skulle bli satt i gang ble det oppdaget av badet var et modulbad, så alt av vegger, tak og gulv måtte fjernes og erstattes. Dette funnet var både nytt for Mette og prosjektleder. Paret valgte å beholde den planløsning som allerede eksisterte, og utviklet denne videre med sin egen stil. Etter råd fra selgeren gikk de for å bygge håndkle-nisje mellom vaskemaskin og dusjrom, noe som de selv syntes ble en vellykket løsning som ga ekstra oppbevaringsplass. Løsningen ble et tidløst bad med en blanding av det moderne og tradisjonelle med de historiske flisene og sorte detaljene.

Vi foretok oss noen valg basert på råd fra selgeren hos Lomundal, som vi ble svært fornøyde med. Ellers besøkte vi Bergersen Flis flere ganger hvor vi fikk gode råd og veiledning. Der fant vi både gulv- og veggfliser, armaturer og baderomsmøbler. Vi gikk for sorte detaljer og armaturer for å skape dybde i rommet, som vi syns ga et stilig preg.

Mette forteller at de var svært fornøyd med prosessen, og at de kommer til å anbefale Lomundal videre til venner å bekjente. Tiden strakk ut noe lenger enn forventet, men dette skyltes nok særlig at eksisterende bad viste seg å være et modulbad, noe som kom overraskende på begge parter.

Vi syns Lomundal var veldig profesjonelle og kommer til å anbefale dere videre!

Detaljbilde av tradisjonelle fliser og en katt. Badet er totalrenovert av Lomundal.

Vurderer du å pusse opp? Ta kontakt og bestill gratis befaring i dag!

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.