Nils og Caroline gir terningskast 6

Nils og Caroline fikk ny entré, toalett og baderom! Les mer for å se resultatet av oppussingen.

Da Nils og Caroline skulle pusse opp huset i Frognerseterveien i Oslo ble de anbefalt av noen gode venner å bruke Lomundal som utførende aktør på jobben. Etter en hyggelig befaring gikk Lomundal, med prosjektleder Simen i spissen, i gang med arbeidene med å pusse opp entré, toalett og baderom. Mens paret nøt sommeren i Sandefjord ble prosjektet forvandlet fra det Nils beskrev som «en forfatning de ikke var fornøyde med» til stilrene rom med ekslusivt uttrykk.

«Terningkast 6»

I parets villa i Frognerveien ble baderom, toalettrom og entré totalrenovert fra rom som ikke var i den fatningen som Nils og Caroline ønsket seg, til lekre rom med marmor i sort og hvitt og slette malte flater. Paret forteller at «hele prosessen med Lomundal har vært så fin og ryddig. Simen vår prosjektleder var hele tiden tilgjengelig og hadde full kontroll på hele prosessen, terningkast 6″.

Mønstergulv i tre møter mønstergulv i marmor i fin stil til  hverandre

Det første man ser når man åpner døren er en lekker entré med sort/hvitt marmorgulv. Entréen er som kjent førsteinntrykket til boligen, og her har man fått maksimalt utnyttelse av både plass og potensiale. Se hvordan garderoben med speil-dørene reflekterer mønsteret i gulvet og gir hele uttrykket en spennende dybde.

Helt rå dusj

På spørsmål om det var noe de ble ekstra fornøyde med på prosjektet svarer Nils «Dusjen nede med de store steinplatene fra Dekton hos Consentino ble helt rå. Skjønner fortsatt ikke hvordan de fikk de ned den smale trappen». Nils og Caroline har handlet resten av utstyret og møblene til badet på A-bad, Flisekompaniet, og Bergersen.

Minimalistisk bad med badekar og møblement i sort tre og marmor, utført av Lomundal.

Kreativ løsning

Nils og Caroline har valgt en kreativ løsning for vaskemaskin og tørketrommel. Den plassbygde løsningen er tegnet og produsert av møbelsnekker Yuugen.

Vi ville uten tvil brukt Lomundal igjen på et nytt prosjekt. Veldig fornøyd med prosessen og resultatet. – Nils og Caroline

Vil du se flere bilder av jobber vi har utført? Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram hvor vi legger ut flere av våre prosjekter.

Vurderer du å pusse opp? Fyll ut skjema under og få gratis befaring du også.

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.