Merete fikk hjemmespa med to nye bad

Merete og familien fikk muligheten til å flytte tilbake til deres drømme-bygård på Fagerborg. Nå har de pusset opp hele leiligheten og fått to nye bad ved hjelp av Lomundal.

I enden av Jacob Aalls gate står en flott bygård av Harald Hals, og her bor Merete med familien sin. De har en spennende historie knyttet til denne adressen. Dette er nemlig en adresse de har bodd på før, og alltid har lengtet tilbake til. Etter noen år på Frogner fikk de nyss om at noen gamle naboer som kunne tenke seg å selge, så de hoppet på muligheten så snart den bød seg.

En funksjonell og stilren bolig

Merete og familien flyttet inn i en leilighet hvor det tidligere paret som bodde der ikke hadde gjort store endringene på mange år. Det var dermed behov for en totalrenovering. Målet var å gjøre om boligen til en funksjonell og praktisk leilighet for en familie på fire. Lomundal fikk oppdraget med å lage to nye bad, samt legge opp el og rør til et nytt kjøkken.

Behov for en trygg aktør

Merete og familien vurderte forskjellige alternativer for de ulike delene av prosjektet. Valget falt på Lomundal etter de hadde fått et profesjonelt inntrykk fra både hjemmesiden og befaringen som ble utført av Jørn.

Vi valgte Lomundal fordi det føltes trygt. Vi visste at dette prosjektet kom til å bli kostbart, så vi måtte kunne stole på fagfolkene vi involverte. I tillegg til en profesjonell presentasjon på nett og ved befaring fikk vi også Lomundal anbefalt da vi besøkte Oslo VVS.

Bad med gråbeige fliser og hvit baderomsmøblement, utført av Lomundal.

Et moderne og tidløst bad som skulle stå i helhet med bygården

Merete har stor kjærlighet for bygården som er tegnet av den kjente arkitekten Harald Hals. Da de skulle pusse opp var det viktig å velge en stil som kunne passe med bygården, men likevel føles moderne.

Det var viktig for oss at bad og kjøkken skulle passe inn med stilen til bygården fra 1924, samtidig som vi ville ha et moderne og tidløst uttrykk. Vi ønsket oss en stil som vi kom til å være fornøyd med i mange år, men der vi også har muligheten til å gjøre små justeringer underveis. Dette er årsaken til at vi blant annet valgte malte vegger på badene. Alt av inventar på badene ble kjøpt på Oslo VVS.

Ingen overraskelser og god kommunikasjon hele veien

Vi spør Merete om hun har hatt en god opplevelse med Lomundal. Ditte dette svarer hun at det har de virkelig. Fra første dag fikk de god kontakt med prosjektleder Robin, som ledet de gjennom prosjektet på en trygg og god måte. De opplevde ingen overraskelser og følte at det var god kommunikasjon hele veien.

Vi opplevde at Lomundal var der for oss og ønsket at vi skulle bli fornøyde til slutt. Det er slitsomt å pusse opp en hel leilighet, men i dag er det virkelig verdt det. Vi nyter godt håndverk hver dag og koser oss i vårt eget private hjemmespa. Vi har allerede anbefalt Lomundal til andre og vil fortsette med det.

Vurderer du å pusse opp? Fyll ut skjema under og få gratis befaring du også.

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.