Lyst og klassisk bad i Bærum

Cecilie hadde ventet i hele 9 år med å sette i gang med å pusse opp badet, med mange tanker og potensielle løsninger. Et trangt og smalt bad ble lyst og klassisk ved hjelp av Lomundal og Tommy som prosjektleder.

I Bærum bor Cecilie med familien sin, og med et bad de har vært misfornøyd med lenge. I hele 9 år har Cecilie sett på ulike løsninger og alternativer. I høst var tiden endelig inne, og hun hadde funnet en aktør hun kunne stole på for å utføre jobben skikkelig. Rommet var trangt, smalt og upraktisk med to tenåringsjenter i hus. Cecilie hadde ønsket seg et bad som var klassisk og lyst, med en balanse av tidløshet og særpreg. Dette fikk hun realisert sammen med Lomundal, med Tommy som sin prosjektleder.

Cecilie forteller at hun bestemte seg for å flytte døren til badet og dermed frigjøre et hjørne til dusjen. Vasken ble tverrstilt for å gi plass til et stort speil og dobbel vask, noe som både ser flott ut og som er praktisk med flere familiemedlemmer i huset. Det første valget som ble tatt med tanke på det estetiske, var noen klassiske fliser hun hadde hatt øye på en stund.

Jeg har sett på disse flisene lenge, og jeg følte at de «gjorde» hele badet. Jeg ønsket at flisene på vegg skulle være nøytrale, slik at gulvet fikk oppmerksomheten. Det syns jeg ble veldig bra.

Klassisk bad utført av Lomundal.

Utover dette ønsket Cecilie seg lamper som er festet på speilet, da dette er med på å gi en ekstra effekt og dybde. Lampene bestilte hun på nett, mens speilet ble bestilt hos glassmester og formidlet av prosjektleder Tommy.

Jeg valgte å avstå fra overskap eller høyskap da jeg syns at det er penere uten, og med et så smalt bad ville det også bidratt til mindre romfølelse.

Servanten og underskapet fant Cecilie hos en VVS forhandler. Den matte servanten ga et rent og moderne uttrykk samtidig som den fremstår som elegant og myk, forteller hun. Med god avstand mellom underskap og gulv samt luft mellom møbelet og sidevegger, opplevdes ikke underskapet som massivt, noe hun først hadde fryktet.

Cecilie ønsket at dusjen skulle gjøre minst mulig ut av seg, og valgte her et klart glass. Valget av armatur falt til slutt på krom etter en lang runde innom de andre alternativene. Hun forteller at hun ønsket noe som skulle vare og ikke ta optisk plass.

Vi er alle veldig fornøyd med resultatet, og rommet ble akkurat som jeg ønsket det!

Etter anbefalinger på Facebook bestilte Cecilie befaring av Lomundal. Hun forteller at de i forkant hadde hatt flere «cowboy-runder» med ulike håndverkere, og ønsket seg en sikker og knirkefri prosess.

Det har det vært fra start til slutt. Vi er kjempefornøyde med prosessen og tett dialog med Tommy, samt hyggelige og dyktige håndverkere som utførte arbeidet perfekt og til avtalt tid. Jeg kan varmt anbefale Lomundal videre!

Vurderer du å pusse opp? Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.