Moderne bad med kontrast av sort og sjøgrønt

Skrekkhistorien til svigerforeldrenes oppussingsprosjekt hadde gjort at Jeanette gruet seg til de skulle pusse opp badet. Lomundal fikk jobben, og leverte over all forventning.

På Slependen bor Jeanette med familien sin i et flott hjem, men med et bad som trengte en skikkelig oppgradering. Badet var lite praktisk med tanke på oppbevaring, og hadde en dårlig løsning for tilgang til krypkjeller med en lite flatterende luke midt på gulvet. I tillegg til dette var det er generelt behov for å modernisere. Jeanette hadde hørt skrekkhistorier fra svigerforeldrene da de hadde pusset opp sist med en annen aktør, hvor det både hadde sklidd ut på pris, kvalitet og tid. Gleden ble derfor stor i møte med Lomundal og Simen som prosjektleder.

Jeg ble først kjent med Lomundal via Instagram, og fikk et veldig godt inntrykk av firmaet på nettsiden og sosiale medier, med mange gode kundereferanser. Vi inviterte flere firmaer på befaring, men vi fikk mest tillit til Lomundal. Både kompetansemessig under befaringen med selgeren Jørn, men også måten vi ble fulgt opp i tilbudsfasen. Alt virket veldig profesjonelt og betryggende.

Moderne bad med sorte detaljer og malte vegger, utført av Lomundal

Detaljbilde av armatur i matt sort, utført av Lomundal

Et praktisk familiebad med flotte detaljer

Man trenger ikke alltid gå på kompromiss med det estetiske for å få et funksjonelt bad, og det ser vi på badet til Jeanette og familien. De hadde et ønske om et praktisk familiebad med mer oppbevaring, samt frigjøre plass ved å erstatte et stort innebygd badekar med en walk-in dusj. Samtidig var det viktig å skape et rolig og behagelig rom å komme inn i, med flotte detaljer.

Vi er veldig glad for hvordan det har blitt. Vi har fått bedre plass, men også et moderne og flott bad vi liker. Speilet med LED-lys gir oss fleksibilitet til å endre stemning ved å variere lysstyrke og fargetoner mellom varme gultoner og kaldere blåtoner. Vi ønsket å kombinere fliser på gulv og dusjsonen med slette, malte flater på vegger og tak i en blågrønn farge.

Som kontrast valgte Jeanette store 80 x 80 mørkegrå fliser, armaturer fra Tapwell i matt sort, og designsluk fra Purus som ligger subtilt inntil veggen. Baderomsmøblene er i sort eik fra Viking bad, og toalettet er designet av Philippe Strack for Duravit.

Mulig å organisere familielivet smertefritt under oppussing

Jeanette forteller at tross skepsisen fra historien til svigerforeldrene er de i dag ekstremt fornøyde med prosessen og sluttresultatet. Fra Simen fikk de ukentlige fremdriftsplaner og rapporter, så de alltid følte seg orientert om hvordan de lå an.

Simen var en veldig dyktig og løsningsorientert prosjektleder som hadde full kontroll, og som bisto med sort og smått som sørget for planlagt fremdrift. Lomundal har dyktige og trivelige håndverkere som utførte en solid jobb hos oss. Det var også bra at de startet punktlig kl 08, og avsluttet kl 16, slik at vi hadde mulighet til å organisere familielivet på en smertefri måte under oppussingen.

Anbefaler Lomundal videre

Dersom både prosessen og sluttresultatet er viktig, kan man trygt velge Lomundal, og dermed spare seg for usikkerhet tilknyttet rotete og lite effektivt arbeid, økte kostnader og slurvete sluttresultat, forteller Jeanette.

Med Lomundal opplevde vi kvalitet i alle ledd fra A til Å, til avtalt pris og tid. Tusen takk!

Vurderer du å pusse opp? Fyll ut skjema under og få gratis befaring du også.

BESTILL GRATIS BEFARING

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.