Haakon fikk totalrenovert leiligheten

Haakon Husbye kjøpte ny leilighet på Holmenkollen, men et stort renoveringsbehov. Sammen med sin interiørarkitekt hentet de inn flere tilbud, men valgte å gå for Lomundal. Det var Haakon veldig fornøyd med.

Jeg trengte en person som kunne det, og som kunne gi meg inspirasjon til hva som kunne gjøres. Jeg hadde hverken tid eller innsikt i hvordan det kunne bli bra. Skulle jeg først pusse opp, ville jeg gjøre det ordentlig.

Haakon fikk tegninger til ny planløsning. Disse tegningene lå til grunn for tilbudet han fikk fra Lomundal Bygg. Interiørarkitekten ble også med i prosessen rundt innhenting av tilbud for å sikre at forslagene ble ivaretatt og at alternative løsninger ble diskutert. Derfor var dialogen mellom Lomundal og interiørarkitekten viktig, og den fungerte helt utmerket.

Seriøs bedrift som kommer til å eksistere i mange år

Leiligheten på rundt 100 kvm måtte totalrenoveres, og alt måtte gjøres på nytt.

Det var en ren tilfeldighet at jeg fant Lomundal Bygg. Jeg hentet ut noen tilbud, og fikk en veldig god dialog med Jørn som er selger der, og likte hvordan de fulgte opp prosessen. Jeg kikke spå referanser på nettet, sjekket opp i overordnet regnskap og så at dette var en solid bedrift. Jeg fikk inntrykk av at det er et seriøst selskap som kommer til å eksistere i mange år.

Alt måtte gjøres

I leiligheten måtte alt gjøres, med unntak av kjøkkeninnredningen ble absolutt alt byttet ut. Gulv og vegger ble revet, nye vegger og løsninger kom til. Det ble bygget nytt bad, vegger ble malt og det ble satt inn nye lys i taket. Med unntak av det elektriske, ble alt utført av Lomundal Bygg.

Prosessen var upåklagelig

Prosjektleder Nikolai holdt i hele prosessen.

Hele prosessen var veldig bra. Alt gikk bra fremover, og det ble veldig godt håndtert av prosjektlederen. Nikolai av helt super, han hadde dialog med andre, sørget for nabovarsel, fulgte opp ting jeg hadde bestilt og holdt i hele prosessen. Han diskuterte også eventuelle løsninger og hindringer underveis med interiørarkitekten, og sammen fant de løsninger som var til det beste for prosjektet.

En prosjektleder er alfa omega

Det var veldig bra å slippe å forholde seg til noen andre enn han, helt genialt faktisk. Bare det å slippe å koordinere flisleggere, malere, elektrikere og hvem som nå måtte komme inn. Å ha en prosjektleder som Nikolai var en av hovedgrunnen til at prosjektet gikk så smidig og ble så vellykket. Jeg kan ikke tenke meg å kjøre oppussingsprosjekter fremover uten å ha en prosjektleder i lead.

Veldig fornøyd med resultatet.

Når prosessen var over kunne Haakon flytte inn i en helt forandret leilighet.

Resultatet ble veldig bra, jeg er veldig fornøyd. Totalt sett var hele prosessen med selger, prosjektleder og håndverkere meget bra, og derfor siter jeg også igjen med et så godt inntrykk.

Vil du se flere bilder av jobber vi har utført? Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram hvor vi legger ut flere av våre prosjekter.

Vurderer du å pusse opp? Fyll ut skjema under og få gratis befaring du også.

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.