Anjas retro drøm gikk i oppfyllelse

Da Anja og samboeren hennes skulle pusse opp var hun veldig bestemt for hvilken retning hun ønsket å gå. Hennes retro drøm har nå gått i oppfyllelse med nytt bad og kjøkken!

Da Anja og hennes samboer skulle pusse opp kjøkkenet og badet sitt i sin leilighet i Schweigaards gate i Oslo hadde Anja en helt spesifikk stil i tankene. Hun ønsket å finne noen som kunne være med på realisere hennes drøm om et retro hjem som reflekterte stilen hennes. Sammen med interiørarkitekt Amalie Klev fra Strøssel ble de enige om uttrykket, og sammen falt valget på Lomundal Bygg til å utføre arbeidet etter anbefaling fra interiørarkitekten. Etter en hyggelig befaring med vår mann Jørn ble det avtalt oppstart med Simen som prosjektleder.

Retro kjøkken med grønne detaljer, utført av Lomundal Bygg

Vi fikk en veldig god tone med Jørn på befaringen, og fikk et godt tilbud fra han. Jeg likte også godt bildene av tidligere prosjekter som Lomundal hadde lagt ut på sosiale medier, spesielt noen som var litt utenom det vanlige og mer i tråd med min retro stil.

Anja forteller at hun raskt fikk en god tone med prosjektlederen Simen. Han svarte raskt og respekterte hennes innspill og tanker om prosjektet.

Jeg likte Simen veldig godt, og vil absolutt anbefale han videre. Dessverre gikk Simen ut i pappapermisjon under prosjektet, noe vi syns var synd. Prosjektet endte opp med å dra ut litt lenger enn avtalt, men det er sånt som kan skje. Lomundal gjorde en god med oppryddingen og avsluttet prosjektet på en flott måte.

Retro kjøkken med treverk og terrazzo, utført av Lomundal Bygg.

Ingen store problemer knyttet corona-situasjonen

Da vi spurte Anja om de hadde hatt noen problemer med oppussingen knyttet corona-situasjonen var svaret nei når det gjaldt arbeidet, men at dette også var fordi de hadde vært såpas tidlig ute å bestille det de skulle ha.

Anja forteller at det eneste problemet de hadde var knyttet til reiseplanene deres. Familien hadde egentlig planlagt en lengre reise til Hellas hvor de også skulle gifte seg, men det fikk de dessverre ikke mulighet til. I stedet måtte de leie en leilighet de første fem ukene av prosjektet.

Når det gjelder utførelsen av prosjektet var det ikke noen store problemer knyttet til corona-situasjonen. Vi følte at alle som hadde tilknytning til arbeidet overholdt smittevernsregler, og at ingen av håndverkere ga noe tegn på at de hadde symptomer. Alt av fliser, bestilt fra Winckelmans, hadde jeg heldigvis bestilt i god tid. Det gjorde at vi rakk å få det meste i rimelig tid uten for mange forsinkelser.

Retro kjøkken med grønne detaljer, treverk og terrazzo, utført av Lomundal Bygg.

Retro bad med grønne detaljer, utført av Lomundal Bygg.

Vi er superfornøyd med sluttresultatet, og er så glad for at Lomundal kunne hjelpe oss med å realisere vår eklektiske, retro drøm!

Vil du se flere bilder av jobber vi har utført? Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram hvor vi legger ut flere av våre prosjekter.

Vurderer du å pusse opp? Fyll ut skjema under og få gratis befaring du også.

BESTILL GRATIS BEFARING

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.