PUSSE OPP GAMMELT BAD

Er det på tide å pusse opp et gammelt bad i din bolig? Renovering av baderom er en kompleks prosess og helt avgjørende er faglig kompetanse og sluttkvalitet på resultatet. Når vi skal pusse opp et gammelt bad, møter vi gjerne kunder med forventninger og tanker om det nye baderommet, og derfor bruker vi også erfarne prosjektledere som gjennom hele prosessen er i tett dialog med kunden.
Prosjektlederen sørger for alle ledd i prosessen, helt fra start til slutt. Det eneste du behøver å ta stilling til er de helt konkrete estetiske valgene som omhandler stil, møbler, fliser og lignende.

Har du spørsmål eller ønsker å gjøre endringer mens vi utfører arbeidet med å pusse opp et gammelt bad, er det bare å snakke med prosjektleder, som naturligvis også holder deg løpende orientert om hvordan arbeidet skrider fram. Våre prosjektledere har færre prosjekter per leder enn hva som normalt er tilfelle, og dette er for å kunne tilby en best mulig opplevelse for våre kunder.

Våre fagfolk har lang erfaring fra å pusse opp gammelt bad og vi kan bygge alt fra små baderom med helt standard løsninger til arkitekttegnede luksusbad med avanserte løsninger og kompliserte byggemetoder. For hvert enkelt prosjekt gjør vi en individuell vurdering slik at vi kan tilkalle riktig kompetanse og sørge for at prosjektet forløper så smidig som overhodet mulig.

Skal du pusse opp et gammelt bad kan vi tilby en fastpris med en avtalt sluttdato, slik at du hele tiden er i kontroll over prosessen.

Har du spørsmål angående oppussing av gammelt bad eller noe annet relevant, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.