Oppussing bolig

Har du bestemt deg for oppussing av din bolig og ønsker en solid samarbeidspartner? Vi i Lomundal Bygg AS er en sertifisert totalleverandør som utfører de prosjektene du som kunde ønsker utført i ditt hus eller leilighet, om det skulle være en delvis eller en total oppussing av bolig.

Vi har solid erfaring og kompetanse i forbindelse med oppussing bolig og kan utføre alle oppgaver som totalrenovering av bad og kjøkken, snekkerarbeid, murerarbeid, gulvlegging, malerarbeid, rørlegger oppgaver og elektrisitet.

Vi tilbyr å gjøre hele jobben fra A til Å ved oppussing bolig, det vil si at vi tar oss av hele oppgaven fra planlegging av jobben til ferdigstillelse av avtalt produkt, selvfølgelig i samarbeid hele veien med deg som kunde.
Det gjennomføres en kostnadsfri befaring med vår prosjektleder når det passer best for deg som kunde – der vi sammen ser på muligheter og løsninger, samt ønsker og behov. I etterkant vil det bli utarbeidet et helt uforpliktende tilbud basert på ønsket stilvalg, økonomiske rammer og ønske om tidspunkt for gjennomføring.

Som kunde hos oss vil du få tildelt en fast prosjektleder som vil være din kontaktperson gjennom hele prosessen med å fornye din bolig, som vil informere underveis om fremdrift, ivareta dine ønsker og krav, samt følge opp med all påkrevet dokumentasjon.
Ønsker dere å reise på ferie mens oppussing bolig gjennomføres, har vi god erfaring med å legge til rette for dette.

I Lomundal Bygg AS har vi prosjektledere som har mesterbrev innenfor tømrerfaget / murerfaget, vi er sertifisert som våtromsbedrift og medlem i en landsdekkende entreprenørkjede. Dette i kombinasjon med tilbakemeldinger fra våre kunder garanterer at vi er en seriøs og solid aktør i markedet, som prioriterer deg som kunde og sikrer kvalitet på arbeid som utføres i din bolig.