OPPUSSING BOLIG – VELG EN SERIØS AKTØR

Vi i Lomundal Bygg AS er en sertifisert totalleverandør som utfører de prosjektene du som kunde ønsker utført i ditt hus eller leilighet, om det skulle være en delvis eller en total oppussing av bolig. Vi har solid erfaring og kompetanse i forbindelse med oppussing bolig og kan utføre alle oppgaver som totalrenovering av bad og kjøkken, snekkerarbeid, murerarbeid, gulvlegging, malerarbeid, rørlegger oppgaver og elektrisitet.

Vi tilbyr å gjøre hele jobben fra A til Å ved oppussing bolig, det vil si at vi tar oss av hele oppgaven fra planlegging av jobben til ferdigstillelse av avtalt produkt, selvfølgelig i samarbeid hele veien med deg som kunde.

Gratis befaring i forkant av oppussing av bolig

Det gjennomføres en kostnadsfri befaring med vår prosjektleder når det passer best for deg som kunde – der vi sammen ser på muligheter og løsninger, samt ønsker og behov. På den måten blir du godt informert om hvordan oppussingen av din bolig skal forekomme. I etterkant av oppussingen, vil det bli utarbeidet et helt uforpliktende tilbud basert på ønsket stilvalg, økonomiske rammer og ønske om tidspunkt for gjennomføring.

Fast prosjektleder og én du kan forholde deg til

Som kunde hos oss vil du få tildelt en fast prosjektleder som vil være din kontaktperson gjennom hele prosessen med å fornye din bolig, som vil informere underveis om fremdrift, ivareta dine ønsker og krav, samt følge opp med all påkrevet dokumentasjon.
Ønsker dere å reise på ferie mens oppussing bolig gjennomføres, har vi god erfaring med legge til rette for dette.

I Lomundal Bygg AS har vi prosjektledere som har mesterbrev innenfor tømrerfaget / murerfaget, vi er sertifisert som våtromsbedrift og medlem i en landsdekkende entreprenørkjede. Dette i kombinasjon med tilbakemeldinger fra våre kunder garanterer at vi er en seriøs og solid aktør i markedet, som prioriterer deg som kunde og sikrer kvalitet på arbeid som utføres i din bolig.

Kontakt oss på telefon 22 71 88 00 eller E-post: post@lomundalbygg.no dersom du ønsker å komme i kontakt med en fagperson. Vi setter pris på å dele vår kunnskap med nysgjerrige kunder. Alle henvendelser er helt uforpliktende.

Vi er tilgjengelige for hele Oslo, Asker og Bærum

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.