OPPUSSING AV GAMMELT HUS

Skal du gjennomføre oppussing av et gammelt hus? Lomundal Bygg arbeider hver eneste dag for å ligge i forkant av bransjen og våre konkurrenter, og vårt mål er å kunne tilby deg en helt problemfri oppussing av gammelt hus. Våre erfarne og kompetente prosjektledere sørger for at hele prosessen fra start til ferdigstillelse går så smertefritt som mulig.

Vi utfører alt av innvendige oppussingsarbeider og dersom du har spesielle ønsker eller ser for deg et hjem utenom det vanlige, har vi kreative interiørarkitekter som kan løfte ditt interiør til nye høyder. Gjennom å tilby en fast pris på oppussing av et gammelt hus til avtalt tid, har du oversikt og trygghet. Ettersom vi er en totalleverandør sørger vi for det riktige fagpersonellet med alle nødvendige godkjenninger, og etter at jobben er gjort vil du få sluttdokumentasjon på utført arbeid.
Vi tilbyr fem års garanti på oppussing av gammelt hus.

Vår lange erfaring har lært oss at den sikreste veien til et vellykket resultat ligger i tett kommunikasjon. En god dialog med kunden er avgjørende for at resultatet blir tilfredsstillende på alle nivåer. Når det gjelder oppussing av gammelt hus er det mange aktører på markedet som alle hevder å ha den beste faglige kompetansen, men som ofte mangler i forhold til gjennomføring. Lomundal Bygg fokuserer like mye på selve prosessen og vi gjør alltid en individuell vurdering av hvert enkelt prosjekt slik at vi vet hvilken kompetanse som vil bli nødvendig.

Har du spørsmål i forbindelse med oppussing av gammelt hus, renovering av baderom eller noe annet, er det bare å ta kontakt med oss på e-post eller telefon.