ØNSKER DU Å PUSSE OPP BADET?

Vi i Lomundal Bygg AS har uansett stort fokus på at våre kunder skal få det sluttproduktet de ønsker når vi tar på oss oppdrag med oppussing bad, både når det gjelder kvalitet, tidsbruk og pris.

Perfekt resultat når man først skal pusse opp bad
Om det er små eller store bad – standard løsninger eller arkitekttegnede bad med spesialtilpassede løsninger som ønskes, vårt mål er alltid et estetisk og funksjonelt resultat som tilfredsstiller kundens krav til kvalitet. Om det skulle være krav til avanserte tekniske løsninger eller kompliserte og omfattende ombygginger for å nå kundens mål for oppussing av bad, er vi godt rustet og har god erfaring med slike oppgaver.

Gratis befaring før oppussingen av badet begynner
Etter en kostnadsfri befaring med vår prosjektleder som gjennomføres når det passer best for kunden der vi sammen ser på muligheter og løsninger, samt kundens ønsker og behov, utarbeides det et helt uforpliktende tilbud basert på kunden stilvalg, møbler, fliser og andre detaljer.

Før, under og etter gjennomføring av prosjektet vil prosjektlederen være kundens kontaktperson og informere om fremdrift, ivareta kundens ønsker hele veien og følge opp med all påkrevet lovpålagt dokumentasjon i forbindelse med oppussing bad.

Vi er helt sikre på at å velge Lomundal Bygg AS som leverandør av tjenesten når du skal pusse opp bad, er et smart og riktig valg og vi kan underbygge denne påstanden ved tilbakemeldinger fra våre referanser.

Kontakt oss på telefon 22 71 88 00 eller E-post: post@lomundalbygg.no dersom du ønsker å komme i kontakt med en fagperson. Vi trenger ofte kun noen stikkord for å kunne bistå deg med god veiledning til de rette valgene når du skal pusse opp badet.

Vi er tilgjengelig for hele Oslo, Asker og Bærum

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.