NYTT BADEROM – LA OSS BYGGE ET NYTT BAD

Er på tide å bygge et bad i boligen? Lomundal Bygg sørger for å bygge et nytt baderom akkurat som du ønsker det. Ved hjelp våre erfarne prosjektledere som tar hånd om hele prosessen fra start til ferdigstillelse, vil du unngå uforventet problemer både under bygging av et nytt baderom og i ettertid. Vi arbeider daglig for ligge i forkant av bransjen og vårt mål er å kunne tilby deg den aller beste og mest sømløse opplevelsen når vi kommer til deg for å bygge et nytt bad.

Alle våre fagfolk som arbeider med et nytt baderom har de nødvendige våtromssertifikater, lang erfaring og høy kompetanse på å bygge et nytt bad bra start til slutt. Vi bygger alle slags bad, fra de helt små badene med standardløsninger til kompliserte arkitekttegnede rom med smarte løsninger og uvanlige byggemetoder.
Hva drømmer du om når du skal bygge et nytt bad?

I tillegg til bygge nytt bad til våre kunder i Oslo, Bærum og Asker, tilbyr vi også alt av innvendige oppussingsarbeider. Som totalleverandør har vi prosjektledere som tar seg av hele prosessen og som du alltid vil få riktig og oppdatert informasjon av.

Ønsker du noe litt utenom det alminnelige, har vi dyktige og kreative interiørarkitekter som gjør alt fra designe et nytt baderom til resten av boligen.

Vil du høre mer om hvordan vi kan bygge et nytt bad eller har du spørsmål om ditt nye baderom, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon 22 71 88 00 eller send en e-post til post@lomundalbygg.no så svarer vi hurtig og konkret på din forespørsel.