Lomundal podcast

Lomundal har laget sin egen podcast om oppussing hvor vi skal snakke om flere forskjellige emner rundt det å pusse opp. Lurer du for eksempel på hva en prosjektleder gjør, når du kan bruke interiørarkitekt og hvor mye det koster? Det og flere spørsmål vi du få besvart her, så følg med!

Episode 1

I denne podcasten skal vi snakke om oppussing og prøve å svare på alle typiske spørsmål folk har rundt dette. Her kan du få vite alt om hvordan du skal gå frem når du skal pusse opp, enten om det er badet eller hele boligen. Vi kommer til å trekke inn flere spennende gjester fra ulike ekspertområder, så her gjelder det bare å abonnere og følge med videre!

I denne første episoden har Ingrid invitert med seg både grunnleggeren av bedriften, Bjørnar Lomundal samt en av våre prosjektledere og medeiere, Nikolai Berg. Her snakker vi både om  myter og fordommer rundt oppussing, men også noen generelle spørsmål som vi tror mange lurer på. Hva koster det å pusse opp, hvor lang tid tar det, hvilke faktorer slår mest ut på prisen og hvilke fallgruver er det ved å pusse opp dersom noe skulle gå galt.

Videopodcast episode 2 handler om befaring og prosjektledere

Episode 2

I denne episoden skal vi snakke om det som skjer før du skal begynne å pusse opp: befaring og oppstartsmøte med prosjektleder. Hva skjer egentlig på en befaring, og er det noe du trenger å forberede før? Til å svare på dette har vi fått med oss en ekspert på akkurat dette: Jørn Jensen som jobber med salg hos Lomundal. Her får du også vite hvordan et tilbud bør se ut slik at du sikrer deg en trygg prosess uten økonomiske overraskelser.

Etter at du har valgt en aktør for ditt prosjekt bør planleggingen starte, og velger du å bruke en prosjektleder vil dere ha et oppstartsmøte. Hvordan planlegger man best for dette, og hvordan bør man gå frem for å få en så effektiv prosess som mulig? Dette diskuterer vi med prosjektleder Simen Gløersen.

Alt om oppussing av bad

Episode 3

Velkommen til tredje episode av Lomundals podcast! I denne episoden skal vi snakke om oppussing av baderom, det mest komplekse rommet du kan pusse opp. Først og fremst ønsker vi å gå i dybden på hvorfor det er så himla dyrt å pusse opp badet, men også hvordan prosessen ser ut og hvordan du bør gå frem når du skal planlegge prosjektet ditt. Sammen med Ingrid har vi med oss Amund Nordal, daglig leder hos Lomundal, samt Markus Løvø som jobber som avdelingsleder for Lomundal i Trondheim.

Vi går gjennom alt du trenger å vite om dokumentasjon og garantier, og alt du må tenke på for å sikre deg et trygt og effektivt oppussingsprosjekt

Har du spørsmål til podcasten eller andre ting? Ta kontakt med oss i dag!

Kontakt oss

SEND OSS GJERNE EN E-POST
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.