Lomundal podcast

Lomundal har laget sin egen podcast om oppussing hvor vi skal snakke om flere forskjellige emner rundt det å pusse opp. Lurer du for eksempel på hva en prosjektleder gjør, når du kan bruke interiørarkitekt og hvor mye det koster? Det og flere spørsmål vi du få besvart her, så følg med!

Episode 1 videopodcast - En introduksjon til oppussing

Episode 1

I denne podcasten skal vi snakke om oppussing og prøve å svare på alle typiske spørsmål folk har rundt dette. Her kan du få vite alt om hvordan du skal gå frem når du skal pusse opp, enten om det er badet eller hele boligen. Vi kommer til å trekke inn flere spennende gjester fra ulike ekspertområder, så her gjelder det bare å følge med videre!

I denne første episoden har Ingrid inverter med seg både grunnleggeren av bedriften, Bjørnar Lomundal, samt en av våre prosjektledere og medeiere, Nikolai Berg. Her snakker vi både om myter og fordommer rundt oppussing, og tar også for oss noen generelle spørsmål som vi tror mange lurer på. Hva koster det å pusse opp, hvor lang tid tar det, hvilke faktorer slår mest ut på prisen, og hvilke fallgruver er det ved å pusse opp dersom noe skulle gå galt?

Episode 2

I denne episoden skal vi snakke om det som skjer før du skal begynne å pusse opp: befaring og oppstartsmøte med prosjektleder. Hva skjer egentlig på en befaring, og er det noe du trenger å forberede før? Til å svare på dette har vi fått med oss en ekspert på akkurat dette: Jørn Jensen som jobber med salg hos Lomundal. Her får du også vite hvordan et tilbud bør se ut slik at du sikrer deg en trygg prosess uten økonomiske overraskelser.

Etter at du har valgt en aktør for ditt prosjekt bør planleggingen starte, vil dere ha et oppstartsmøte. Hvordan planlegger man best for dette, og hvordan bør man gå frem for å få en så effektiv prosess som mulig? Det kan for eksempel være avgjørende å sette seg i den bestillingstiden på produktene du skal ha. Dette diskuterer vi med prosjektleder Simen Gløersen.

Episode 3 videopodcast - alt om oppussing av bad

Episode 3

Her finner du tredje episode av Lomundals podcast, og i denne episoden skal vi snakke om oppussing av baderom, det mest komplekse rommet du kan pusse opp. Først og fremst ønsker vi å gå i dybden på hvorfor det er så himla dyrt å pusse opp badet, men også hvordan prosessen ser ut og hvordan du bør gå frem når du skal planlegge prosjektet ditt. Sammen med Ingrid har vi med oss Amund Nordal, daglig leder hos Lomundal, samt Markus Løvø.

Vi går gjennom alt du trenger å vite om dokumentasjon og garantier, og alt du må tenke på for å sikre deg et trygt effektivt oppussingsprosjekt.

Episode 4 videopodcast - alt om interiørarkitekter

Episode 4

Her finner du fjerde episode av Lomndals podcast! I denne episoden tar vi for oss det meste som har med interiørarkitekter og interiørdesignere å gjøre. Skal du pusse opp og sliter med å finne ut av hvor du skal starte, og syns du farger og materialer er vanskelig å velge? Da er denne episoden for deg!

Ingrid fra Lomundal snakker med ekspertene på feltet Saba Lordejani og Mari Andrea Berger fra Intro Ark om hva interiørdesign går ut på, hva man kan bruke de til, hvor mye det koster og mer.

Episode 5 videopodcast - Hvordan innrede et baderom

Episode 5

Her har du femte episode av Lomundals podcast, og i denne episoden skal vi snakke mer om baderom, og mer spesifikt om hvordan man innreder det. Sammen med Merete Sundby bak Studio Sundby og gründeren bak Eitra bad, Kamilla Eide, snakker vi om alt fra planleggingsfase, forstå behov, til farger og materialer, baderomsinnredning og armaturer. Vi tar også for oss tips og triks for hvordan man bør innrede små bad.

Bli med hjem til Camilla Pihl - videopodcast episode 6

Episode 6

Vi er klare med en ny episode av Lomundals podcast! I denne episoden besøker vi to helt spesielle kunder av Lomundal, nemlig Camilla Pihl og Peter Peters. Vi skal snakke om totalrenoveringen av huset som Lomundal gjorde hos de i 2020. Vi kommer til å gå inn på alt fra forhistorien fra hva de var på utkikk etter da de skulle finne ny bolig, til hva slags behov og ønsker de hadde for det nye huset. Vi snakker om stil og prioriteringer, og hvordan man planlegger for å kunne leve i et hus i lang tid, hvor små justeringer gjør det mulig å følge de potensielle endrede behovene man har med tiden.

Har du spørsmål til podcasten eller andre ting? Ta kontakt med oss eller fyll ut skjemaet under for å booke en gratis befaring!

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.