Lomundal Housing gjør oppussingen stressfri

Å skulle bo hjemme mens du pusser opp er ikke for alle, og spesielt dersom du skal pusse opp badet. Vi har pratet med Tim og Alice som har benyttet seg av Lomundal Housing.

Tanken om Lomundal Housing kom som en del av vårt ønske om å tilby en så sømløs opplevelse for våre kunder som mulig. Med dette tilbudet kan du som kunde flytte inn på en av de moderne leilighetene til Frogner House Apartments mens vi gjør jobben for deg hjemme. Det er mange fordeler ved å kunne slippe å bo hjemme, og da spesielt når du pusser opp badet. Tim og Alice er noen som har fått kjent på dette. De er kunder av Lomundal, og holder på å pusse opp badet sitt på St Hanshaugen i Oslo. Og mens jobbingen står på hjemme i leiligheten deres har de flyttet inn i en flott leilighet hos Frogner House Apartments.

Fant drømmeleiligheten

Tim og Alice flyttet til Oslo i 2013, da Alice ønsket å bli eiendomsmegler. Tim jobber innen musikk og IT, og driver for seg selv. Flere år tilbragte de på Majorstuen uten veldig reelle flytteplaner, men så dukket drømmeleiligheten plutselig opp på Finn.

Vi hadde egentlig ikke tenkt til å flytte helt enda, men hadde begynt å kjenne på at Majorstuen ikke var helt for oss. Jeg bruker mye tid på Finn da jeg jobber som eiendomsmegler, og plutselig dukket drømmen vår opp. Hele leilighet er superherlig, selv om alt må pusses opp. Her bor vi med balkong i grønne omgivelser, som er supert for katten vår – og oss, forteller Alice.

Fikk seg en overraskelse

Planen til Tim og Alice var å bo seg inn i deres nye drømmebolig, og se hva de hadde lyst til å gjøre med planløsningen. Det er ofte slik man kan få de beste resultatene, da man rekker å kjenne på hvilke behov man selv har i boligen i forhold til det livet man lever. Det første de bestemte seg for å gjøre var å slipe gulvet, men så fikk de seg en overraskelse.

Samme dag som vi ventet besøk fra gulvsliper, fikk vi lekkasje på badet. Det hadde jeg ikke sett for meg skulle skje, og vi måtte brått gjøre om på prioriteringene våre. Det var ikke mulig å bo seg inn lenger, forteller Alice.

Trengte en god sparrepartner, og valgte Lomundal

Fokuset endret seg dermed fra gulvslipere til entreprenører, og Alice var opptatt av å finne en trygg aktør som kunne være en god sparrepartner. Hun forteller at hun først oppdaget Lomundal gjennom jobb da hun hadde sett et pent utført bad, hvor eier var fornøyd med både resultatet og prosessen. De fortsatte å undersøke, og fant gode tilbakemeldinger, samt flotte sluttresultater på sosiale medier. Videre forteller hun at hun fikk inntrykket av at Lomundal virket som et firma som tenker på kunden, og vet å stille de riktige spørsmålene.

Det er ikke alltid vi som kunde vet hva vi må og bør tenke på, og da er det godt å ha noen som vet å utfordre. Dette var utslagsgivende, da et vellykket bad er mer enn summen av riktig flisevalg og planløsning. Det er sparring i alle ledd, og sans for både det estetiske og det varige.

Kan man bo hjemme under oppussing? Lomundal Housing gjør oppussingen enklere

Paret hadde levd en stund uten bad, og tenkte at det ikke ville være mer forstyrrende å leve uten tilgang til dusj heller da de hadde muligheter til å bruke treningsstudio. Alice forteller at det de ikke hadde tenkt på, var alt støvet og bråket, og ikke minst at strøm og vann ville være stengt av i hele leiligheten, ikke bare berørte rom. I Alices yrke hadde det ikke vært mulig å jobbe hjemmefra under slike omstendigheter. Ikke minst ble de urolige for stresset de kunne påføre katten deres.

Å ha tilgang til en fresh leilighet har virkelig vært midt i blinken! Vi ser til leiligheten og gleder oss over fremgangen, når vi har lyst. Ved å bo på Frogner House, som fungerer som et leilighetshotell, via tilbudet til Lomundal Housing har vi bevart hverdagen, og oppussingen har ikke vært et stressmoment. Å kunne fortsette hverdagen under et slikt prosjekt, hadde vi lett anbefalt andre.

Skal Lomundal pusse opp for deg, kan du ta kontakt med oss for å få tilbud på Lomundal Housing.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.