Lomundal kommer til Trondheim!

Etter fem fantastiske år i Oslo åpner Lomundal sin andre avdeling i Trondheim. Markus Løvø blir vår avdelingsleder og tar med seg tre av våre beste håndverkere. Se lanseringsfilmen her!

Vi er utrolig stolte av å kunne presentere nyheten om at vi nå åpner en avdeling i den fantastiske byen Trondheim. Helt siden Bjørnar startet Lomundal har drømmen alltid vært å åpne en avdeling i hjembyen sin, og de to siste årene har vi jobbet aktivt med å finne riktig avdelingsleder, og riktige håndverkere til å ta med seg den samme standarden vi har jobbet med i fem år i Oslo.

Jeg har virkelig gledet meg til denne dagen, og kjenner på følelser som minner meg om da jeg startet opp bedriften for fem år siden. Nå har vi vår avdelingsleder Markus på plass, og sammen med han flytter vi opp tre av våre mest kyndige og rutinerte håndverkere, så alt ligger til rette for å realisere visjonen. For en patriotisk trønder er dette svære greier! – Bjørnar

Bjørnar Lomundal og Markus Løvø i Trondheim.

På fredag reiser deler av teamet opp for å stå på stand på torget i Trondheim sentrum, og vi håper alle som er i byen tar turen innom for å bli kjent med oss! Allerede nå kan du booke gratis befaring i Trondheim fra vår nye avdelingsleder Markus, så ikke nøl med å ta kontakt.

Jeg er utrolig glad for å få muligheten til å bli avdelingsleder for Lomundal i Trondheim. De siste månedene har jeg jobbet hardt for å tilegne meg kunnskapen vi trenger for å kunne ta med den samme gode standarden vi har gitt kundene våre i Oslo til Trondheim. Med meg følger tre ekstremt dyktige håndverkere som har god og lang fartstid i Lomundal. Jeg gleder meg til å komme i gang og se hvilke prosjekter vi kan starte med! – Markus

Bjørnar Lomundal og avdelingsleder Markus Løvø i Trondheim.

Tenker du på å pusse opp? Fyll ut skjema under og bestill gratis befaring allerede nå!

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.