Dette er fordelene med å ha en egen prosjektleder

Dette er fordelene med å ha en egen prosjektleder

Det å totalrenovere et bad er en omfattende prosess som krever god planlegging. Det krever også at man har en flytende kommunikasjon med alle faggrupper, og spisskompetanse innen fagfeltet for å gjennomføre prosjektet med et godt resultat man kan være fornøyd med i mange år fremover. I tillegg til å velge en entreprenør med alle de riktige godkjenningene bør man også velge en aktør som tilbyr egen prosjektleder som holder i alle trådene i renoveringen. Lomundal er en totalentreprenør hvor du får en egen prosjektleder, noe vi mener er avgjørende for å lykkes med oppussingen.

lomundal prosjektledere ute på prosjekt

Lomundal har pusset opp flere hundre bad i Stor-Oslo, Bærum og Asker. Prosjektlederne er alle våtroms sertifiserte og har solid bakgrunn fra enten rørlegger, tømrer, murmester eller elektro. Vi følger våtromsnormen og holder oss oppdaterte på den siste teknologien og de siste produktene i bransjen og justerer oss deretter. Lomundals faglige leder har vært i bransjen i over 35 år. Med en så stor faglig bredde på teamet utfyller man hverandre godt, og prosjektlederne bruker hverandres kompetanse på kryss av hverandre for å finne frem til de optimale løsningene på de aktuelle prosjektene. Det skal godt gjøres å komme borti et problem ingen av de andre prosjektlederne ikke tidligere har løst, og på denne måten løses eventuelle vanskeligheter raskere og mer effektivt.

Noen tenker at de kan klare å være prosjektleder selv, men med mindre man har lang erfaring fra bransjen er det mange fallgruver som både kan bli veldig dyre, lite effektive og lite holdbare. Hva skjer om et rør sprekker under riving? Når skal elektrikeren inn? Hva med avfallshåndtering? Har jeg bestilt nok flis? Hva må søkes om? Smøremembran eller sveisemembran? Og hva med dokumentasjon på arbeidene? Alt dette er problemstillinger vi anbefaler at kunder overlater til prosjektleder. Når du signerer en avtale om oppussing eller totalrenovering med Lomundal blir man i god tid før oppstart kontaktet av den prosjektlederen som skal lede ditt prosjekt. Allerede her vil du merke fordelene av å ha en prosjektleder med god erfaring som er trygg på gjennomføringen av prosjektet.

lomundal prosjektledere ute på prosjekt

 

Dette er noen av fordelene du får ved å bruke en prosjektleder:

 1. Du slipper å styre hele prosessen selv. Du får en person å forholde deg til som du sparrer med under hele prosjektet. Prosjektlederen vil være tilgjengelig under hele prosjektet, og sørge for å holde deg oppdatert med ukentlige rapporter.
 2. Prosjektlederen har renovert mange baderom tidligere, og med den erfaringen til grunn gjennomføres nye prosjekter effektivt og med god logistikk.
 3. Prosjektlederen leder alle prosjektets faggrupper fra A – Å med alt fra rivningsarbeid, rørlegger, membran, elektriker, håndverkere, og avfallshåndtering.
 4. Prosjektlederen har god dialogen med leverandørene og sørger for at de flisene, eller den innredningen du har valgt blir levert i tide, og sørger for at riktig størrelse på innredning og korrekt mengde flis er bestilt.
 5. Prosjektleder har førstehånds tilgang på alle yrkesgrupper, noe som gjør eventuelle problemstillinger enkle å rydde opp i.
 6. Ved å bruke Lomundal vil også prosjektlederen din etter oppstartsmøte tegne opp badet ditt i 3D med vårt tegneprogram. På denne måten kan du få en god visuell følelse av hvordan sluttresultatet vil se ut før man i det hele tatt har begynt å rive. Da vet alle hvilket mål man jobber mot.
 7. Prosjektlederen er nøysom med å henge opp nabovarsler og sørge for en ryddig oppussing som er til så lite besvær for kunde og de rundt som mulig i en totalrenovering.
 8. Lomundals prosjektledere er nøye med bruk av verneutstyr og utfører hyppige vernerunder. Under covid-19 er disse trappet vesentlig opp.
 9. Prosjektlederne sammenstiller all dokumentasjon for arbeidene, og komplett fdv-dokumentasjon fra alle yrkesgrupper som vil bli sendt digitalt etter ferdigstillelse.
 10. I tillegg sørger prosjektlederne alltid for at hundene som er på prosjektet har det bra.

  Lomundal ute på prosjekt ansatt sitter på hun med en hund

 

 

Lomundals prosjektledere har et veldig godt rykte i bransjen, og får ofte gode tilbakemeldinger fra kunder både på Facebook og på Mitt Anbud.

BESTILL GRATIS BEFARING

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.