Camilla Pihl – Walk-in garderobe

Velkommen inn i garderoben til Camilla Pihl, en garderobe mange av oss kan drømme om. Det flotte treverket står i stil med resten av boligen, og det naturlige lyset fra takvinduet gir den perfekte lyssettingen på dagtid. Se alle bildene her!

Jeg har alltid ønsket meg en walk-in garderobe, og kunne ikke vært med fornøyd! Helt utrolig å tenke på at dette rommet var et bad i sin tid, forteller Camilla Pihl. 

Å bygge en god garderobe handler om å kunne balansere det praktiske og funksjonelle mot det estetiske, og denne løsningen er et prakt-eksempel på dette. Vi spurte Camilla Bentzen, som sammen med Murad Khan hos Ramsøskar Interiørarkitekter, har stått for å designe og planløse garderoben, om hvordan de kom frem til denne løsningen.

Vi ønsket å gjøre garderoben både praktisk og lys. Treverket i innredningen er et sterkt element i rommet, men også nøytralt nok til at klær og vesker får oppmerksomheten. Det er integrerte LED-lister som lyser opp klær og elementer i garderoben, og speilet på veggen gjør at garderoben føles større og ikke minst er praktisk når du prøver klær. Det naturlige lyset som kommer inn i rommet fra taket bringer det hele sammen. Naturlig lys mot treverk er noe vi mennesker finner ro ved, forteller Camilla.

Garderoben er i lys eik med klesstang i børstet messing, og levert av møbelsnekker Yuugen. Himling er malt i Klassisk Hvit fra Jotun, og skyvedøren er levert fra Elvebyen Interiør.

Vurderer du å pusse opp? Bestill gratis befaring med oss i dag!

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.