Camilla Pihl – Spa bad

Nå står badet i første etasje for tur, og dette er også litt av et drømmebad med mange spennende detaljer som gir en beroligende spa-følelse. Her har kvadratmeterne blitt utnyttet til det fulle. Se alle bildene her og få oversikt over hvor produktene kommer fra!

Badet i første etasje er bygget som en egen liten spa-avdeling for når man ønsker å trekke seg tilbake. Rommet er nok det som skiller seg mest ut fra resten av huset, med sine noe mørkere detaljer og armaturer i messing. Dette, sammen med steam-dusjen og den gulvstående vasken, er med på å skape et stilfullt og eksklusivt uttrykk, akkurat slik man gjør på spa. Her kan skuldrene senkes.

Vi ønsket oss et bad med spa-følelsen. Beroligende farger, lekre detaljer, egen steam-badstue, og perfekt belysning. Det fikk vi, forteller Camilla Pihl.

Rommet er ikke det største, så her har det vært viktig å maksimere utnyttelsen, og skape smarte løsninger. Dette har vi sammen med Ramsøskar Interiørarkitekter fått løst på en god måte med spesialtilpassede dører, nisjer og sittebenk i dusjen. Vi spør Camilla Bentzen fra Ramsøskar om hva hun vil trekke frem fra dette rommet.

Dette badet er ment som en liten spa-avdeling, og her har vi gått for å lage et rom som gir inntrykk av eksklusivitet med et hint av japansk kunstverk, inspirert av naturen. Det har vært viktig å lage en god løsning for oppbevaring og holde det så godt skjult som mulig, slik at man ikke blir forstyrret av synet på toalettsaker blant annet. Bak toalettet gikk vi for en elegant dimensjonal flis som vi har lyst opp med LED-lys i en nisje i veggen fra gulv til tak, som lyser opp den fine taktile flisen. Dette er elementer som skiller seg ut og passer godt til et bad hvor målet har vært at man skal få en god spa-opplevelse og finne roen i en travel hverdag, forteller Camilla Bentzen.

Himling er malt i Klassisk hvit fra Jotun. De store grå flisene er 90 x 90 cm i Beren Dark Grey fra Bergersen Flis, mens den dimensjonale flisen bak toalettet heter Mutina Phenomenon Rain B Grigio fra Fagflis. Den frittstående vasken er fra produsenten Ilbagno Alessi i serien One, og speilskapet over er fra Villeroy & Boch og er av typen My View. Armaturer i dusj og vask, knagger, håndkleholder og såpedispenser er fra Grohe og finish på disse heter Brushed Cool Sunrise. Designsluk i dusj er av typen Insert Tile fra Purus, og dusjdøren er spesialtilpasset av glassmester.

Vurderer du å pusse opp? Kontakt oss i dag og bestill gratis befaring!

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.