Camilla Pihl – Kjøkken

Vi deler det andre rommet av huset til Camilla Pihl og Peter Peters som har blitt totalrenovert av Lomundal. Med dette spesialbygde kjøkkenet, bygget av møbelsnekker, får familien best mulig utnyttelse av plass, men også et kjøkken som har et unikt preg som de kan få glede av lenge.

Velkommen inn på kjøkkenet til Camilla Pihl og Peter Peters, et sosialt, men funksjonelt rom med sterke preg av skandinavisk identitet. Når du kommer opp trappen til andre etasjen hos Camilla Pihl og Peter Peters er rommet som møter deg åpent og lyst. Det er en ro i hele etasje som kommer av de lyse elementene og det naturlige lyset som kommer inn vinduene fra begge sider. Til høyre står kjøkkenet – et skandinavisk smykke som du umiddelbart får lyst til å oppholde deg i. Dette kjøkkenet er skapt for kvalitetstid med familien og inviterer til de gode stundene.

Vi ønsket oss en kjøkkensone som sømløst bant sammen hele oppholdsrommet. Vi ville ha det skikkelig fint, uten at det gikk på bekostning av det praktiske. Resultatet ble elsk! Kjøkkenet ble et smykke i rommet,  forteller Camilla Pihl

Vi tok en prat med Camilla Bentzen, som sammen med Murad Khan hos Ramsøskar Interiørarkitekter har stått for å designe og planløse kjøkkenet, badene og walk-in garderoben.

Her fikk vi lov til å skape drømmekjøkkenet. Et skandinavisk kjøkken hvor det lyse treverket skaper både balanse og ro. Den avrundende formen på øyen mykner uttrykket og skaper harmoni og flyt. Paletten og materialene appellerte veldig godt til kunden, og vi er svært fornøyde med resultatet, forteller Camilla.

Møbelsnekkeren som har bygget kjøkkenet er Yuugen, og fordelen med å bruke møbelsnekker på et slik prosjekt er at du får muligheten til å tilpasse det slik man ønsker. Skapene bak er alle lik størrelse, som gir en god harmoni og lar kjøkkenøya foran få skinne. De tynne spilene og runde formene med noen få kontraster i lampe og vask, gir et vakkert harmonisk kjøkken, påpeker Camilla Bentzen hos Ramsøskar Interiørarkitekter.

Kjøkkenet er levert av møbelsnekker Yuugen, og frontene på kjøkkenet er i fargen Space og himling i Klassisk Hvit fra Jotun. Benkeplaten er av silestone og heter Desert Silver Suede fra Consentino, Kjøkkenvasken er fra Grohe i børstet sort grafitt og vaskarmaturet kommer fra Quooker. Lampen over kjøkkenøyen heter Mito Volo fra Ochio og barstolene er fra Slettvoll. Gulvet er levert av Kahlboom & Co.

Vurderer du å pusse opp? Bestill gratis befaring hos oss i dag!

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.