Camilla Pihl – Bad

Badet i tredje etasje skulle både være et funksjonelt og behagelig bad, med smart planløsning og gode oppbevaringsmuligheter. Med sine elementer av ton i ton farger og teksturer er dette det perfekte stedet å både starte og avslutte dagen.

Det første som møter deg når du kommer inn på badet til Camilla Pihl er en deilig følelse av ro. De store flisene som både er lagt på gulv, vegg og rundt det innebygde badekaret gir rommet en helhet og behagelig stemning. I sammenheng med resten av huset er det også brukt beige toner og lys eik som er med på å skape det naturlige skandinaviske uttrykket. Vi har snakket med Camilla Bentzen som sammen med Murad Khan hos Ramsøskar Interiørarkitekter har stått for å designe og lage planløsning for både dette badet og badet i første etasje, kjøkkenet og walk-in garderoben.

Hovedbadet er et veldig behagelig bad å være i over tid med et tidløst design. I tillegg er det også svært praktisk som familiebad med en smart planløsning og gode oppbevaringsmuligheter, forteller Camilla Bentzen fra Ramsøskar Interiørarkitekter.

Det ble valgt materialer som skulle være tidløse og behagelige, med ton i ton av naturlige farger og materialer som hvitt, beige og eik. Det som gjør at badet får det lille ekstra er nok valget av de 3D-dimensjonerte flisene som er med å på skape et spennende uttrykk, men som også bidrar til å dele opp rommet i flere soner.

Når det gjelder planløsningen var det viktig for Camilla og Peter at det skulle være funksjonelt og mulig å være flere på badet samtidig, og dette har interiørarkitektene løst på en god måte ved å skape ulike de sonene. Camilla Bentzen fra Ramsøskar forklarer at ved å plassere badekar innerst i rommet, og som videre blir til en praktisk benk inne i den doble dusjen, så får du gode bevegelsesmuligheter inne på badet. Toalettet er plassert i hjørnet for seg selv med en vegg som gir privatliv.

Vaskmodulen er lang og rekker helt ned til gulvet, som gir masse oppbevaring. Speilet er spesiallaget og går langs hele veggen over vasken, og gir mer romfølelse. De mørke armaturene og de 3D-dimensjonerte flisene bryter opp rommet, samtidig som at det er med på å løfte badet et nivå opp, forteller Camilla Bentzen hos Ramsøskar Interiørarkitekter.

En drøm gikk i oppfyllelse da Lomundal forvandlet det ene gjesterommet vårt til mitt drømmebad. Det ble faktisk bedre enn jeg håpet, forteller Camilla Pihl. 

Fliser på gulv og vegg er fra Bergersen Flis og heter Beren Light Grey Natural i størrelse 90 x 90 cm, og de 3D-dimensjonerte flisene er fra Mutina Rombini i Triangel large white og fås kjøpt hos Fagflis. Himling er malt i Klassisk Hvit fra Jotun. Speilet er spesiallaget av glassmester og levert av Lomundal, og vegglampene som er montert på speilet er fra FLOS.

Baderomsmøbelet med benkeplate og servant er plassbygd av møbelsnekkeren Yuugen, med fronter i lys eik. Benkeplaten og servant er av kompositt og heter Silestone Iconic White Matt. De innebygde armaturene til både servant, badekar og dusj er i børstet hard grafitt fra Grohe. Det innebygde badekaret er fra Duravit og designsluk i dusjrom fra Purus.

Vurderer du å pusse opp? Ta kontakt med oss i dag og bestill gratis befaring!

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.