Camilla Pihl x Lomundal

Vi er stolte av å kunne presentere sluttresultatet av totalrenoveringen av huset til Camilla Pihl og Peter Peters. På denne siden vil du kunne både lese om prosjektet, se bilder fra de ulike rommene, og finne detaljer på hvor produkter kommer fra. Over en periode vil vi publisere rom for rom, så følg med videre!

Totalrenoveringen av huset i Nobels gate ble startet for nesten et år siden, med målet om å bygge drømmehuset til Camilla og Peter som var på vei til å bli småbarnsforeldre. For de, som lever en nok så hektisk hverdag med alle sine prosjekter og en baby på vei, så var det viktig å finne en totalentreprenør som kunne ta seg av hele prosjekteringen og ha et godt samarbeid med interiørarkitekten. Lomundal fikk jobben som entreprenør, og resultatet ble et helhetlig hjem som signaliserer ro og skandinavisk identitet.

Livet mitt er mildt sagt veldig hektisk, med flere omfattende prosjekter og firma, i tillegg til en liten baby. Derfor var det det helt avgjørende at vi fant en entreprenør, som kunne holde i absolutt alt, som styrte hele prosjektet fra A-Å, da vi skulle totalrenovere vårt nye hjem. Det var fantastisk og trygt å jobbe med Lomundal, forteller Camilla Pihl.

SE ROM FOR ROM HER

Meny for å klikke seg inn på baderom til Camilla Pihl, utført av Lomundal.

Meny for å klikke seg inn på kjøkkenet til Camilla Pihl

Meny for å se Camilla Pihls garderobe

Spa bad meny Camilla Pihl