Bli kjent med prosjektleder Tommy!

Møt gladgutten Tommy som begynte å jobbe for Lomundal i september. Han har en visjon om å gi den perfekte kundeopplevelsen ved å åpne fantasien for kundene sine. Bli bedre kjent med han her!

Tommy er utdannet tømrer fra Bærum, og startet jobben sin hos Lomundal i september i fjor etter han blant annet hadde jobbet hos Megaflis. Da stillingen hos Lomundal dukket opp, ble han raskt interessert i å søke. Tommy hadde vært klar for å prøve noe nytt en stund, og jobben som prosjektleder virket som et spennende neste steg. Han forteller at Lomundal virket som et spennende firma i utvikling, med et segment som han følte passet han bra.

Og en god match har det også blitt. Tommy forteller at han er storfornøyd i jobben, og at noe av det han liker best er miljøet blant kollegaene og utfordringene. For det å være prosjektleder kan være utfordrende, og krever mye koordinering. Da er det godt å ha gode kolleger man kan sparre med underveis, som kan være med på å sikre de beste resultatene.

Vi jobber som et team, og hjelper hverandre når det trengs. Lomundal er en bedrift som tenker langsiktig og fremtidsrettet med en offensiv holdning. Jeg husker første gang jeg gikk inn døren som ansatt, og hvor velkommen jeg følte meg. Alle hjalp og svarte på de spørsmålene jeg hadde, og kan ha ennå. Team-følelsen er reell.

På privaten er Tommy glad i å bruke tiden på å følge med på sport, og forteller at han tipper at mange på kontoret kanskje ikke visste at han er så glad i sport. Han forklarer at det kan nesten kan være hvilken som helst sport, og at han liker å se folk lykkes.

Tommy sitter i flytårnet på Fornebu. Han jobber som prosjektleder hos Lomundal.

Åpne fantasien for kundene

Vi snakker videre om hvordan han utfører jobben og hva som er viktig for han for å gi en god kundeopplevelse. Tommy ønsker å kunne åpne fantasien for kundene, og inspirere til gode løsninger, men så la kunden bestemme selv. Han lever etter å kunne løse alle ønskene kunden måtte ha, så lenge det er fysisk mulig. Videre snakker vi om hvorfor han mener at kunder bør velge Lomundal som totalentreprenør på sitt prosjekt, og her mener han at utover det at vi kan vise til mange gode referanseprosjekter, er det erfaringen som spiller en viktig rolle.

Kunder bør bruke Lomundal på grunn av erfaringen og kvaliteten i arbeidet. Med så mange prosjekter bak seg, er man sikret et godt resultat, spesielt om det gjelder oppussing av baderom. Dette er forøvrig de prosjektene jeg selv liker best å jobbe med. Baderom er noe vi nordmenn verdsetter høyt. Det er ikke mye som kan måle seg med et lekkert bad med flotte detaljer.

Tommy står ute i solen og smiler. Han jobber som prosjektleder hos Lomundal.

En perfekt fridag

For Tommy starter en perfekt fridag med å sove til man våkner uten noen alarm. Helst ikke tidligere enn klokken 10, før han så spiser en god frokost. På dagen går han enten en tur i skogen eller vandrer rundt i byen for å så spise en god middag med samboeren eller venner, enten hjemme eller ute.

Fem kjappe

1. Hvitt og lyst eller farger?
Svar: Selv om jeg liker å gå i sort og grått, så foretrekker jeg egentlig farger.

2. Hund eller katt?
Svar: Hund.

3. Innebygde eller utenpåliggende armaturer?
Svar: Innebygde.

4. Sommer eller vinter?
Svar: Sommer.

5. Dusj eller badekar?
Svar: Dusj.

Takk for at du tok deg tiden til å bli kjent med meg! Jeg gleder meg til å bli din neste prosjektleder – Tommy.

Vurderer du å pusse opp? Ta kontakt og bestill gratis befaring i dag!

BESTILL GRATIS BEFARING

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.