Bli bedre kjent med prosjektleder Jonathan!

Jonathan har sin bakgrunn som murer og flislegger, men etter at han røk leddbåndet måtte flisleggingen legges på hylla. Dette har han likevel tatt med et smil, og startet sin nye karriere som prosjektleder hos Lomundal. Bli bedre kjent med han her!

Jonathan er fra Bærums Verk og bor nå i Oslo. Da han var ferdig med videregående var han noe usikker på hva han ønsket å gjøre, og startet først med et år på BI, men med en dragning mot byggfaget gikk veien til voksenopplæring for å bli murer. Han hentet så sin erfaring fra flislegging, og jobbet for det meste med oppussing av bad, men med en aktiv fritid med mye løping og bandy røk han leddbåndet to ganger og måtte haste-opereres. Da var tiden som fliselegger forbi.

Jeg har vært aktiv med bandy i mange år, men var så uheldig at leddbåndet mitt røk to ganger. Etter operasjonen var det ikke mulig for meg å belaste kroppen på den måten man gjør som fliselegger, så da måtte jeg finne på noe nytt. Opptreningsperioden var på ni måneder, og da jeg nærmet meg slutten kom jeg over jobben som prosjektleder hos Lomundal. Det var perfekt timing!

Har stor stolthet for håndverksfaget

Jonathan forteller at han har stolt stolthet i det å være håndverker, på tross av at han kjenner mange som heller gikk for fag innen finans og økonomi. Han forklarer at han synes det er dumt at mange kan møte håndverkere med fordommer, og dette er noe han ønsker å være med på å endre.

Jeg er stolt av det yrket jeg har valgt, på tross av hva andre noen ganger tror om det. Jeg har inntrykk av at mange tenker at den eneste veien til en god jobb er gjennom fag som finans og økonomi, men det stemmer ikke. Det jeg liker med Lomundal er at de er med på å endre synet på håndverk, og at det er med på å ta bort gamle fordommer rundt bransjen. Det gjør at man blir stolt av faget og det man driver med.

Må kunne planlegge og koordinere for å få god flyt i arbeidsdagen

Stoltheten er noe Jonathan tar med seg på jobb hver dag som prosjektleder. Han forteller at som prosjektleder består hverdagen i mye koordinering og planlegging, noe som er det viktigste for at jobben skal gå bra. Man har selv ansvar for egne prosjekter, med rundt fire prosjekter gående samtidig, noe som betyr at hver dag må planlegges godt for å få flyt i dagen og rekke innom alle prosjektene. Det er en varierende hverdag, og det passer Jonathan bra.

Det er dette han synes er noe av det beste med å jobbe som prosjektleder hos Lomundal. Det er mye frihet under ansvar, og det er fleksibelt. I tillegg har miljøet mye å si for han, og hos Lomundal har han funnet gode kolleger som deler kunnskap med hverandre og støtter hverandre. Her føler han at alle er på lik bølgelengde, og alle er her for å få til best mulig resultat. Det er en flat struktur hvor alle kan spørre alle, og dette gjelder også håndverkerne og alle som er knyttet til bedriften.

Dette går sammen med hvorfor jeg mener at kundene bør velge Lomundal. Det er en moderne bedrift, og jeg er stolt av å jobbe der. Jeg føler at vi har kommet lenger enn de fleste andre bedrifter innenfor samme fag. Vi tilbyr mer og det føles trygt. Jeg tror ikke folk forstår hvor mye koordinering som skal til når du pusser opp, og jeg ser for meg at det å kunne sette dette bort til en prosjektleder må være både befriende og føles trygt.

Avslutningsvis spør vi Jonathan hvordan en perfekt fridag ser ut for han. Da forteller han at han helst spiller golf eller løper med et løpelag. På vinteren spiller han bandy, hvor han har som mål å spille i VM i oktober.

Takk for at du tok deg tid til å bli bedre kjent med meg. Jeg ser frem til å møte deg som prosjektleder på ditt neste prosjekt! – Jonathan

Vurderer du å pusse opp? Ta kontakt og bestill gratis befaring i dag!

BESTILL GRATIS BEFARING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.