Bli kjent med avdelingsleder Markus!

Møt Markus, en gladgutt som elsker nye utfordringer. De siste månedene har Markus forberedt seg til å bli avdelingsleder for vår nyoppstartede avdeling i Trondheim, og nå setter han endelig i gang!

Markus Løvø er født og oppvokst i Trondheim, som den midterste av tre søsken, med en søster på hver side. Som ung fikk Markus mye inspirasjon fra sin bestefar som er god gammeldags tømrer og treskjærer, og valgte selv å gå inn i bransjen han også. Han tok sin utdanning og fikk fagbrev som murer og flislegger, hvor han nå har hatt 12 års erfaring siden lærlingtiden.

Fra prosjektselger, til prosjektleder, og nå avdelingsleder

Det har vært en spennende reise for Markus og læringskurven har vært bratt. Lomundal ansatte Markus som prosjektleder i Oslo, og de siste månedene har han jobbet med forberedelsene til å ta stillingen som avdelingsleder for Lomundal Trondheim.

Jeg er utrolig glad for å få denne muligheten, og gleder meg til å sette i gang. Jeg liker godt måten Lomundal jobber på, og ser frem til å ta med meg den samme standarden vi har gitt kundene i Oslo med til Trondheim. Det blir spennende å se hvilke prosjekter vi kommer til å få i starten!

Et fantastisk samhold

Vi spør Markus hva han liker best med å jobbe i Lomundal, og da er han rask å svare at det beste er samholdet, men også de nye utfordringene.

Det er en veldig god gjeng her som raskt har blitt et godt team. Alle er innstilt på å ta en hver utfordring og viser stort engasjement for å bygge dette opp sammen. Det er det veldig gøy å være en del av. Jeg syns også at det er viktig å være et sted hvor det er en felles enighet om at vi aldri blir utlært, og at vi alltid må jobbe med utvikling. Utover dette setter jeg stor pris på å kunne utfolde meg kreativt i jobben min og ha det gøy på jobb!

 

Å ha en dyktig prosjektleder er uvurdelig

Vi fortsetter å snakke om hvordan Markus opplever Lomundal, og spør om hvorfor han mener at kundene skal bruke Lomundal som utførende aktør på sitt prosjekt. Han mener først og fremst at det å få en erfaren og dyktig prosjektleder når du skal pusse opp er helt uvurdelig. De fleste pusser opp badet muligens to ganger i løpet av livet sitt, og da er det er dessverre en del fallgruver.

Å vite at du har en dedikert person du kan forholde deg til, som kan hjelpe deg med å velge de beste løsningene for ditt prosjekt er viktig. Da har du en person som ikke tjener på å ta noen snarveier. Alle prosjektledere hos Lomundal er våtromssertifiserte, og vi lager veldig gode 3D tegninger, noe som gjør det trygt og enkelt for kunden å se hvordan ferdigstillelsen av prosjektet vil se ut – det skal være forutsigbart. Jeg ville aldri gitt fra meg et bad jeg ikke kunne tenkt meg å ha selv, med tanke på utførelse av jobben.

Vi spør hvilke prosjekter Markus liker best å jobbe med. Til dette svarer han at han per dags dato har brukt sin tid på bad, og at det er det mest krevende rommet i et hus. Likevel er interessen der for å gjøre større prosjekter også, og at han håper å få noen spennende caser i Trondheim.

5 kjappe spørsmål

 1. Hvitt og lyst eller farger?
  Svar: Farger.
 2. Hund eller katt?
  Svar: Hund.
 3. Innebygde eller utenpåliggende armaturer?
  Svar: Innebygde. 
 4. Sommer eller vinter?
  Jeg liker høsten. Vinteren høres hyggeligst ut til den faktisk kommer. 
 5. Badekar eller dusj?
  Dusj med innebygde armaturer. 

En perfekt fridag

For Markus er en perfekt fridag på hytta i Røros med gode venner og familie. Han står opp og går tur med hunden, og kommer tilbake til hytta for en god frokost med en kopp presskannekaffe. Dersom det er sesong liker han å dra på fuglejakt. Ellers er han veldig glad i å ta seg en tur med sykkelen sin.

Takk for at du ville bli bedre kjent med meg. Jeg gleder meg til å være din prosjektleder i Trondheim!
– Markus

BESTILL GRATIS BEFARING

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.