Baderom

Våre dyktige fagfolk har lang og god erfaring med bygging av baderom, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle ønskene til våre kunder. Vi bygger alt fra små bad med standard løsninger, til arkitekttegnede bad med avanserte løsninger og kompliserte byggemetoder.

 

Vi tar oss av hele prosjektet fra start til slutt i henhold til dine ønsker, og du trenger kun ta stilling til rent estetiske valg, som valg av stil, møbler, fliser og lignende. Prosjektlederen vil holde deg løpende orientert om fremdriften av prosjektet, og ivareta dine ønsker fra start til ferdigstillelse.

Book befaring

Totalrenovering og oppussing av bolig på Slemdal

Vår filosofi er enkel, du skal kunne kreve den ypperste kvalitet når du benytter deg av oss når du skal totalrenovere eller pusse opp din bolig. Etter å hatt tilholdssted på Vinderen i nærmere 3 år, har god kjennskap til den typiske bygningsmassen på Slemdal, og de utfordringer/fordeler vi kan forvente å møte. Det er svært vanlig med trehusbebyggelse.
En potensiell ulempe:
– Med trebebyggelse er at det stort sett alltid er ulikt hvor hovedvannføringer ligger, men dette avdekkes raskt etter at badet er revet.
Men når det er sagt med flere store fordeler:
– Det er raskere og mer fleksibelt å jobbe med
– Raskere leveringstid og overlevering
– Lavere pris for deg som kunde
Kontakt oss i dag dersom du ønsker bistand med totalrenovering av bolig på Slemdal.

Bestill gratis befaring

Vår kompetanse – din trygghet