Baderom

Våre dyktige fagfolk har lang og god erfaring med bygging av baderom, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle ønskene til våre kunder. Vi bygger alt fra små bad med standard løsninger, til arkitekttegnede bad med avanserte løsninger og kompliserte byggemetoder.

 

Vi tar oss av hele prosjektet fra start til slutt i henhold til dine ønsker, og du trenger kun ta stilling til rent estetiske valg, som valg av stil, møbler, fliser og lignende. Prosjektlederen vil holde deg løpende orientert om fremdriften av prosjektet, og ivareta dine ønsker fra start til ferdigstillelse.

Book befaring

Totalrenovering baderom og våtrom på Grefsen

Vi har god kjennskap til den typiske bygningsmassen Grefsen, og de utfordringer/fordeler vi kan forvente å møte. Grefsen er et område hvor man finner en god blanding av trehusbebyggelse og murbygninger, men med en overvekt av trebebyggelse.
Med over 100 vellykket prosjekter i året
Lomundal Bygg totalrenoverer opp i mot 100 våtrom i året, og vi har hatt flere prosjekter på Grefsen. Dette gjør at vi har en god innsikt i hva vi kan forvente på Grefsen, samt har vi solid erfaring, slik at vi kan gi deg som kunde et forskriftsmessig bad av høy kvalitet, til en rettferdig pris.
Vi forstår at du er ukjent med prosessen rundt totalrenovering av baderom, derfor kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Bestill gratis befaring

Vår kompetanse – din trygghet