Baderom

Våre dyktige fagfolk har lang og god erfaring med bygging av baderom, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle ønskene til våre kunder. Vi bygger alt fra små bad med standard løsninger, til arkitekttegnede bad med avanserte løsninger og kompliserte byggemetoder.

 

Vi tar oss av hele prosjektet fra start til slutt i henhold til dine ønsker, og du trenger kun ta stilling til rent estetiske valg, som valg av stil, møbler, fliser og lignende. Prosjektlederen vil holde deg løpende orientert om fremdriften av prosjektet, og ivareta dine ønsker fra start til ferdigstillelse.

Book befaring

Holder du til på Røa og trenger hjelp med oppussing av bad?

Fortvil ikke. Vi i Lomundal Bygg har ekspertisen og kunnskapen som kreves for et perfekt resultat når du skal pusse opp badet.
Vi har over gjennomsnittet kjennskap til den typiske bygningsmassen på Røa, og de utfordringer/fordeler vi kan forvente å møte. På Røa finner vi en god blanding av trehusbebyggelse og murbygninger. Lomundal Bygg totalrenoverer opp i mot 100 våtrom i året, og vi har hatt flere prosjekter på Røa. Dette gjør at vi har en god innsikt i hva vi kan forvente i området, samt solid erfaring, slik at vi kan gi deg som kunde et forskriftsmessig bad av høy kvalitet, til en rettferdig pris.
Ønsker du et vellykket resultat når du skal pusse opp badet kan du trygt benytte deg av oss i Lomundal Bygg. Vi vektlegger kvalitet til fornuftige priser!

Bestill gratis befaring

Vår kompetanse – din trygghet