Baderom

Våre dyktige fagfolk har lang og god erfaring med bygging av baderom, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle ønskene til våre kunder. Vi bygger alt fra små bad med standard løsninger, til arkitekttegnede bad med avanserte løsninger og kompliserte byggemetoder.

 

Vi tar oss av hele prosjektet fra start til slutt i henhold til dine ønsker, og du trenger kun ta stilling til rent estetiske valg, som valg av stil, møbler, fliser og lignende. Prosjektlederen vil holde deg løpende orientert om fremdriften av prosjektet, og ivareta dine ønsker fra start til ferdigstillelse.

Book befaring

Rehabilitering og oppussing av bolig og baderom på Bygdøy

For oss i Lomundal Bygg er du som kunde aller viktigst. Ved siden av kvalitet vektlegger vi kommunikasjon i forkant og underveis av prosjektet. Du vil også få fast kontaktperson på den måten kan du føle trygghet helt frem til ferdig sluttresultat.
Rehabilitering av trehus
Vi har god kjennskap til den typiske bygningsmassen på Bygdøy, og de utfordringer/fordeler vi kan forvente å møte. Det er svært vanlig med trehusbebyggelse i Bygdøy. Ulempen med trebebyggelse er at det stort sett alltid er ulikt hvor hovedvannføringer ligger, men dette avdekkes raskt etter at badet er revet. Når det er sagt er det også store fordeler med denne konstruksjonsmetoden. Det er raskere og mer fleksibelt å jobbe med, hvilket medfører en raskere leveringstid. Dette gir en raskere overlevering og lavere pris for deg som kunde.
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker profesjonell bistand på oppussing av bolig og våtrom.

Bestill gratis befaring

Vår kompetanse – din trygghet