Baderom

Våre dyktige fagfolk har lang og god erfaring med bygging av baderom, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle ønskene til våre kunder. Vi bygger alt fra små bad med standard løsninger, til arkitekttegnede bad med avanserte løsninger og kompliserte byggemetoder.

 

Vi tar oss av hele prosjektet fra start til slutt i henhold til dine ønsker, og du trenger kun ta stilling til rent estetiske valg, som valg av stil, møbler, fliser og lignende. Prosjektlederen vil holde deg løpende orientert om fremdriften av prosjektet, og ivareta dine ønsker fra start til ferdigstillelse.

Book befaring

Skal du pusse opp baderom eller bolig i Sandvika?

Da kan du benytte deg av vår fagkunnskap og på den måten få det beste sluttresultatet. Å pusse opp bad eller boligen generelt er en god investering. Derfor bør den også bli gjennomført på en profesjonell og godkjent måte. Vi har kunnskapen som kreves for et vellykket resultat!
Vi har god kjennskap til den typiske bygningsmassen i Sandvika, og de utfordringer/fordeler vi kan forvente å møte. I Sandvika finner vi en god blanding av trehusbebyggelse og murbygninger, men med en overvekt av trebebyggelse. Lomundal Bygg totalrenoverer opp i mot 100 våtrom i året, og vi har hatt flere prosjekter i Sandvika. Dette gjør at vi har en god innsikt i hva vi kan forvente i Sandvika, samt har vi solid erfaring, slik at vi kan gi deg som kunde et forskriftsmessig bad av høy kvalitet, til en rettferdig pris.
Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg!

Bestill gratis befaring

Vår kompetanse – din trygghet