Baderom

Våre dyktige fagfolk har lang og god erfaring med bygging av baderom, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle ønskene til våre kunder. Vi bygger alt fra små bad med standard løsninger, til arkitekttegnede bad med avanserte løsninger og kompliserte byggemetoder.

 

Vi tar oss av hele prosjektet fra start til slutt i henhold til dine ønsker, og du trenger kun ta stilling til rent estetiske valg, som valg av stil, møbler, fliser og lignende. Prosjektlederen vil holde deg løpende orientert om fremdriften av prosjektet, og ivareta dine ønsker fra start til ferdigstillelse.

Book befaring

Oppussing og rehabilitering av bad og bolig på Fornebu

Alle baderom vil før eller siden kreve oppussing og rehabilitering. Baderom er desidert et av de dyreste rommene å restaurere, derfor er det svært viktig at alt blir gjennomført på en profesjonell og godkjent måte.
Aktør med over 100 prosjekter i året
Vi har god kjennskap til den typiske bygningsmassen på Fornebu, og de utfordringer/fordeler vi kan forvente å møte. På Fornebu finner vi en god blanding av trehusbebyggelse og murbygninger. Lomundal Bygg totalrenoverer opp i mot 100 våtrom i året, og vi har hatt flere prosjekter på Fornebu. Dette gjør at vi har en god innsikt i hva vi kan forvente i området, samt solid erfaring, slik at vi kan gi deg som kunde et forskriftsmessig bad av høy kvalitet, til en rettferdig pris. Vi har også vårt kontor på Fornebu, og kort vei til prosjektet gir en lavere pris til deg som kunde.
Du kan trygt benytte deg av vår fagekspertise når du skal pusse opp boligen!

Bestill gratis befaring

Vår kompetanse – din trygghet